Svētki vai brīvdiena?

Kaa juus uztverat riitdienu? Kaa sveetkus vai kaa vnk briivdienu? Ja kaa sveetkus, tad ko tiesi svineesiet vai par ko raudaasiet? Un kaapeec tiem, kas nav ticiigi, arii jaanem briivdiena piespiedu kaartaa? Varbuut, labaak ko citu latvisku kaa briivdienu kaut kad citrreiz pa gadu vareetu dot visiem par braiivdienu (sarkanu kalendaaraa), nevis so mums buutiibaa sveso dienu? Nevaru tik uz sitiena iedomaaties uzreiz ko ..

MrJones (2010-04-01 21:04)      Sveetki ir laba lieta! Ne obligi ticigam jaabuut... tak tie ir sveetki ne-ikdiena... kaut ko sagudro ibio!
Man sheit iisti latviskaa garaa nosvineet nez vai izdosies.... bljin, pat piemirsies, kad taas olas iisti jaakraaso... :)
No halturkaam ar iisti atteikties negribas... taaka briivu dienu nebuus! :)

Elizabete1957 (2010-04-01 21:10)      brīvdienas ir jauka padarīšana....olas noteikti krāsosim, gan uzņemsim draugus, gan brauksim ciemos...gan pietiks laika paslinkot, gan pie dabas aizbraukt :))

rozamunde (2010-04-01 21:28)      Rīt strādāšu darbā, lai citiem būtu iespēja svinēt; tāpat strādāšu pirmdien, lai kādam būtu iespēja atiet. Bet sestdien tīrīšu logus, ja nelīs ( ja izdosies notīrīt, tad līs - točna zinu). Svētdienas rītā krāsošu olas un izbrīnīšos - kurš tās pa sētu līdz šūpolēm sabēris, lai mājinieki tās vēl ar matiem gaisā pa taisno no gultas salasītu. Tad pašūposimies - pret odiem. Pēc tam ļausimies notikumiem no malas.
Nikā sveša, viss pašiem savs.

migla_migla (2010-04-01 21:57)      Mums-manai gjimenei, tuviniekiem, draugiem tie vienmeer bijushi kaa pavasara sveetki, un mees tos taa arii saucam.Pulceejamies katru gadu kuplaa lokaa, beerniem tiek sasleeptas daavaninjas daarzaa.
Man taa ir lieliska iespeeja sadabuut visus radus un draugus kopaa un atklaat silto sezonu ar smiekliem, sarunaam, galjas grileeshanu.Mani shii jezga dara laimiigu.
Taa luuk, Torpeedo!
/B9/

Olivia_es (2010-04-01 22:49)      /pievienojas Lapsim dīvānā uz DOM-2/ :DDDD

Eitanazija (2010-04-02 00:10)      Man katra piektdiena kā brīvdiena.

JurisK (2010-04-02 05:13)      Nezinu. kas nesvin Lieldienas, nav tomeer iisti gudrs - vieni no jaukaakajiem sveetkiem - visas taas olu kraasoshanas, shuupolju kaarshanas, visaadas citaadas izdariibas - zakja ligzdu mekleeshana - atceros pagaajusho gadu - kolosaali!:)) Ticiigie var uz bazniicu aiziet, arii labi. Jauki sveetki:)) Prieciigas Lieldienas!:)) Arii iignjaam:) Un vienkaarshajiem dzeeraajiem:))

Jautriite37 (2010-04-02 13:58)      Torpedo laikam nav ne radi ne draugi ar kuriem satikties brīvdienās ja nepriecājas par svētkiem:(
tak aizbrauc tad vismaz pie kādas dāmas un pasities ar olām:))))))))
es braukāšos riņķī pa ciemiem un mainīšu olas un beidzot iemesls apciemot ilgi neredzētus radus:)))

cilveex (2010-04-02 19:33)      Nafig piešuvies jautrītei, torpēd? Es tev uzdevu jautājumu. Atbildi, ja akniņa atļauju dod.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu