Ko esat laimējuši?

Tikko čipsu pakā atradu loterijas kuponu. Ienāca prātā doma cik bieži , kam un vai tiešām kādam izdodas ko laimēt šādās loterijās un tml. akcijās, kur kaut kas ir jākrāj un jāsūta pa pastu vai jāsūta sms vai jāiezvanās? Lūk - tīri interesanti būtu uzzināt vai jums kādam ir izdevies ko laimēt , kas tas bija, kāda akcija vai loterija. Rakstiet savu vai savu paziņu veiksmīgos stāstus. Pašai ir izdevies laimēt kosmētikas komplektu par atminētu krustvārdu mīklu, draudzene vinnēja 8 ls superbingo loterijā. Kā ar jums?

welcome_7      Manas vedeklas mamma superbingo mašīnu vinnēja.Un vēl ik pa laikam neskaitāmas mantas..Bet, viņa spēlē gadiem ..

VecmeitaARrunci      Bērnībā mākslas loterijā melhiora rokassprādzi un nesen aptaujā mūzikas disku.Čipsus neēdu,kolu un alu nedzeru:)))))))

Jautriite37      nekad neko neesmu vinnējusi un īpaši arī nepiedalos tajās loterijās jo kam veicas loterijā tam neveicas mīlestībā:)))))))

Adamsone    1 1970-gadu vidū - moci "Jawa". Bet visa rezultātā tiku tikai pie neglītām kurpēm un vēl neglītāka mēteļa.
Jaunām meitenēm neglītas drēbes ir labākā kontracepcija - mana māte to točna zināja. :D:D

Palomino      Savulaik esmu vinnējusi tikai Sprinta loterijās tālajos 80-tajos apaļus 11 rublēnus. No šo laiku loterijām jāatzīmē manas 2 exkolēģes. Viena, šķiet, burtiski vai pievelk balvas, jo savinnēti vairāki ūdens filtri, virtuves kombaini, hokeja krekli, T-krekli, cepurītes un vēl citi sīkumi kaudzēm, bet otra kolēģe vinnēja TV kaut kādā prāta spēlē.

MedMaasjuks      Kādas 5-as grāmatas , 2 lietussargus, 2x biļetes uz koncertiem ,dāvanu kartes interneta ierīkošanai un apmaksai, ceļojuma somu, sporta cepurīti :) Nekas liels gan nav gadījies.

Jonyy      Iz dzīves:) bija bezizeja ,stundas laikā vajadzēja dabūt 50ls. Iegāju kādā spēļu zālē ar 5 ls, pēc 10 min. + 90 ls . Nav reklāma un arī neiesaku:) 2011-07-05

Lenella      Mana draudzene laimēja 3 digitālās fotokameras, skatoties meksikāņu seriālu un sūtot atbildi uz jautājumiem, kas seriāla laikā parādās ekrānā :)))) 2011-10-03

NakcPutns      vistrakāk priecājos par "krānā" izvilkto konjaka pudeli, tagad tajos tik mīkstās mantiņas, a brežņeulaikos bij arī alkahōls...;)
nu stādieties priekšā - gluda stikla pudele, vājš kā parasti "ķepas" satvēriens, a ņem un izvelk... missstika...:o :D
2011-12-07

stepesvilks2      Kazino stāstiņi arī tiek pieņemti ? Ja tā tad rakstāmais veselam romānam . 2012-05-20

Aukstums      tv net loterijā- kasti bezalkoholisko alu. 2017-09-23

SmalkaisStils      kaķa barības loterijā 200 lvl. , čipšu kasti. Lieliski , ja veiktos labāk. :) 2020-05-02

inaralaima      Reiz Ungārijā vinnēju braucienu ar 1.formulas mašīnu,protams.kā pasažieris un kaudzi visādu ,neinteresantu grāmatu. 2022-01-25

Mezabriesmonis      Nesen laimēju lielu summu no liktajām likmēm totalizatorā. Lasiju spēļu prognozes Spēlmaņu portālā, tas ļoti palīdzēja tikt pie peļņas https://spelmani.com/ 2022-12-16 11:49

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu