Iespēja izdancoties "Lido"

Esmu tikai dzirdējusi nostāstus par vakara pasākumiem "Lido" ar dzīvās mūzikas klātbūtni. Interesanti kāda publika tur ir sastopama un vai ir iespēja arī padancot?

sp69      ka sjums beibēm ir ar to izdancošanos? deja ir seksa priekšspēle. to darīt, lai tikai būtu? tad kāda vella pēc? pēc maucības (nejaukt ar prostitūciju, izskatās). iespeja izņemties, paliekot stāvokļa (dot/nedot) noeicējai? varas apziņas demonstrēšana?
fak dejošanu. sevišķi ar šitādām.
tikpat labi varēji pajautāt, vai ir stilīgi atsūkāt svaigi iepazītam oho čomama vermaņa lido točā pēc kopīgu puZstienu baudīšanas.

pretīgi, bļe.

Dazya      Man patīk, var i paēst, padzert, padejot un labu mūziku paklausīties (tiesa gan dažas grupas ir vājākas nekā citas... piemēram, pirmdien Veits (Credo) tīri smuki dziedāja :) piektdienās un sestdienās gan tas deju placis ir pašaurs :)

Lucy      Maverick un Tu tā,kā lielpilsētā dzīvo?Es to Bolderāju uzskatu par cietumnieku,bomžu rajonu,man nav patikami atrasties tai rajonā,godavārds!
Par Lido izdejošanos,nu nebūs jau tā,ka tante aizies uzzieķēkusi savu feisu,nosēdiesies un nu saksies dači...i neceri:)))

ko_nu_vairs      Kāds pa ceļam uz tualeti ejot varbūt arī uzlūdz,kas zin.Nevajag būt tādiem pesimistiem.

cilveex      Uz turieni ir vēlams iet ar kavalieri, nevis vienai.

liimlenta      Agrāk piestaigāju diezgan biežu trešdienās, kad spēlēja 6.jūdza, Dakota!!!!!
Publika dažāda, un nekādas vainas!!!!!

dulla_pauline      sp69, Tev šodien piša nogāja gar degunu, pietrenneji aliņus un tagad lamā visu sieviešu sugu?:D

kuks10      lasu komentārus un rēcu..?!)),bet tā ir problēma ar izklaidi pēc 40..?!))

lapsu_aacis      a maveram veltiigi uzklupaat. ir buuts vakarinjaas, kad kolchozs turj dancaa unj arj droshu kjepu varu saceit- tas patiesaam irj skaC par rubli. :)

Pokainis2      Tiem, kuriem Lido pagrabā cilvēku dejošana sagādā skatu par rubli, gribu jautāt, ko tad sēdējāt un skatijāties, gaidījāt "laimes lāci"? Vajadzēja iet uz laukuma un parādīt kā jādejo.
Ja "Lido" pagrabā dažkārt ir skats par rubli, tad ieejot jebkurā klubiņā var dabūt skatus par divi rubļi. Ja ļuminās jaunatne, tad vēl nekas, bet kad uz laukuma ļurinās sievietes pēc 30, tad dažreiz aiz kauna jānoskurinās.

Hestija      pokainis2 pareizi pateica .... ja negribat tad nevajag vispār ļurināties, vai arī rādiet zvaigžņu cienīgu deju prasmi lauciniekiem :DD ,ja to nevarat tad sēdiet mājās un cepiet pankūkas , i nebus jarej kā krančiem otrpus datora ekrana :DD vot bitīte matos kas par tautu ......:DD

Lucy    2 Patiesībā tie pāķi ir baigi malači.
Kaut vai uz to pašu Lido atbrauc izdancojās,pa ceļam mājās izdziedās un ir laimīgāki,nekā viens otrs lielpilsētas plikdīda kuram maciņā ne smaciņas.
Sēž par pēdējiem santikiem sūc to alu un ar skaudību skatās uz tiem kuri dancā:))
Pašiem slabo uzdancot.
Malači ti lauķi,lai cik viņiem iet grūti,priecāties viņi prot 100x labāk nekā lielpilsētas pajoliņi!!

selavi_5      Nu kas tā par dejošanu uz akmens grīdas, kur jāsaudzē kurpes?! Īsti valsi nemaz uzgriezt nevar - biju kādas paziņas vārda dienu tur svinēt. Vairāk neeju. Mūzika tiešām, cik esmu dzirdējusi ēdot, ir šlāgeri un kantrī, publika vienkārša... 2011-08-26

mazaiss15      Bijam so setdienu,cik tur skaisti!!!!!!!ara vienos ugunos,kas par egli....Kaut uztaisit smukas bildes ir verts uz turieni aizbraukt. Dancojam ari,publika....dazada patikama,gan vecisi tusino pa deju placi,gan jauniesi,gan tadi ka es...kopuma loti draudziga gaisotne,dziva muzika ar tiri nekas....Bet vispar mana laba muzika ir par darbdienam,zel...ka man apskaidroja,tos labos pa brivdienam sauc citur!-) Bet protams jabut kaut mazai kompanijai... 2012-12-03

violeta      Deju grīda tur nav nekada,jalec pa akmeņiem,ar bailem neaizķerties kaut kur.Katru reizi savadāka publika,man patika gaisotne,iztikt var..vismaz grupas mainās un var apskatities tuvplanā. 2012-12-15

lazdarr      ...ko ņemas ap to Lido?....pastās Ragansķēķ...tur pa smuko un plašš....Un tauta kulturāla...un muzons normaļoks....ne velt no plaš apkārtn sabrauc, ka nav kur autiš nolikt.... 2012-12-23

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu