Labākie restorāni Latvijā

Padalieties ar viedokļiem par labākajiem restorāniem Latvijā. Man pašai visvairāk patīk Māja uz Kalnciema ielas. Vēl ieteikumi, kur noteikti ieteiktu doties? Būtu forši, ja restorānam būtu mājas lapa, kur iečekot ēdienkarti.

LaskovijMerzavec (2012-08-16 15:40)      Kauguros, jūras malā... nosaukumu neatceros...cūkas stilbiņš
Rosini - Klusajā centrā
Bomboleo, Ķekavā
Iguāna ar savu Nachos Grande

... mīļākās vetas...

Maverick (2012-08-16 15:46)      To "Māju" uz Kalnciema ielas es zārkā redzētu !
Nekā nav, bet tas viss tiek pasniegts par kaut ko neiedomājami krutu.
Tas saucās "uzpūsta pievienotā vērtība" ! :)

Lucy (2012-08-16 15:46)      Pa lielam man tie lielie restūži nevisai,man patīk labāk atsevišķā mājiņā,vai vislabāk brīvā dabā ar sevis pagatavoto ēdienu.
Ir būts daudz gan te LV,gan ārpus tās,ir ko salīdzinat,bet teikšu godīgi,man žēl tās naudas ko noplēš,da neparko.
Skaisti dzīvot nav aizliegts,ja var atļauties,kapēc ne.
Vecrīgas sirdī to ir daudz un augstas klases.

zity (2012-08-16 15:53)      Kauguros savulaik Kūriņš bija feins... Pēdējos gados nav būts, nezinu.

draboss (2012-08-16 15:57)      Makdonolds ar sevi sauc par restoraanu...Bambaleo Kekava toch ir labs, lai gan nav restorans

a8audi (2012-08-16 16:01)      Liepājā, Ventspilī, Kuldīgā, Tukumā ir viens, Rīgā pilns viņu, Cēsīs ar pāris ir, Valmierā vienā esmu bijis, Siguldā ir labs, Bauskā vienā esmu bijis, Jūrmala domata aristokratiem

IipashaSieviete (2012-08-16 16:01)      Rivjera -pa smalko, ja grib traki smalki- Internationalis

LaskovijMerzavec (2012-08-16 16:05)      Un ja godīgi, tad jo vairāk braukā apkārt pa pasauli, jo mazāk interesē vietējie restorāni...

Tipisks piemērs - lazanja... Itālijā vajag īpašu māku, lai to pagatavotu negaršīgu, bet Latvijā vnk tādu neatradīsi...

Savukārt "Maja" - smieklīgi, ja grieķu salātus pasniedz uz liela šķīvja, katra sastāvdaļa atsevišķi, iskatās jau interesanti, bet tas arī ir viss...

Maverick (2012-08-16 16:09)      Laskovij - vēl aizmirsi piebilst, ka porcijas kopējā masa ir ap 70 gramiem, šķīvja diametrs - ap 50 cm, bet cena - ap 20 latiem :)

Pie tam ēdienkartes asortiments priekš "smalka" restorāna ir vispaz 5x par plānu !

Tessa (2012-08-16 16:16)      nesaprotu jegu tadai naudas izsvieshanai.majas var pagatavot daudz vairak un garshiigak.
/pec Mava posta/

HRDS (2012-08-16 16:17)      Restorāns... :) Pusfabrikāts no lielveikala uzsildiits mikrenē... par milzu naudu... :D

MaryClaire (2012-08-16 16:20)      Iguānā nav foršas atmosfēras. bet varbūt man vienai tā liekas? deserti garšīgi, nenoliedzami.
nav restorāns, bet forši paēst var Salacgrīvā, laikam kaut kāds kapteinis, vai kaut kā tml - sajutos riktīgi kā pie veca jūras vilka mājas ... :)

a8audi (2012-08-16 16:22)      http://www.kursuzsauks.lv

sandra1111 (2012-08-16 16:45)      riigaa-rosini

didi1 (2012-08-16 16:50)      patīk 36 līnija Lielupē šefpavāra un personāla kolorītās privātās attieksmes dēļ. tikai ne-sezonā! garšīgi un dārgi, bet ir to vērts!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu