Pasaules gals

Kaut kā sanāca iepazīties ar "pasaules gudro" spriedumiem, ka būs pasaules gals . Un akurāt pēc 2 mēnešiem. Ko darīt? Kā rīkoties? Kur skriet, "kogo poimeķ"?

neko      Būs, nebūs... katra diena katram var būt pēdējā.... tā teikt var iestāties personīgās pasaules gals. [uzrakstīju un tad ierudzīju ka p_p jau to pateikusi... ]
Varētu tik piebilst ka visi mēs esam mirstīgi un katram tas gals kaut kad pilnīgi noteikti pienāks. Aiz kam nesaprotu kā konkrēta datuma nosaukšana var kādā dzīve ta jebko izmanīt. Jebšu kādam ir šaubas vai ilūzijas ar savu mirstīgumu?:)

ruterfords    1 Nevi, 2012. šis ir pēc pasaku tēla Kristus dzimšanas it kā skaitot. Tad nu paskaidro man kā pasakām neticošam - kā tie maiji varēja zināt kristiešu pasakas ?!

krustnaglina9      Var atbalstīt pasaules gala biznesu - apdrošināties pret to(Latvijā esot pat pieejams), iegādāties drošības kapsulu, kurā droši var sēdēt mēnesi, ´aizsist´ vietu kādā no pazemes bunkuriem; ja to visu "never pavilkt", tad iestāties kādā sektā un galināties nost... laba arī vecā ideja par palagu un kapsētu...
Man labpatīk dzīvot nost...

slieks      Kad bija izsludināts iepriekšējais pasaules gals, viens gudrinieks bija atvēris patversmi palikušajiem dzīvniekiem. Pārsteidzoši daudz cilvēku bija rezervējuši vietas saviem mīluļiem. Par labu naudu, protams. Bet tas bija ASV, Tu vari mēģināt tepat. :))

kloss      Pirms dažiem mēnešiem saskaitīju ka tiek reklamēti apm. 14 pasaules gali . Sacensība ir sīva un ar interesi skatos kurš uzvarēs . :)))

symbio      Pasales gals būs, bet nedaudz savādāk, kā to klāsta. tas būs no bada, jo kad resursi būs izsīkuši, tad arī būs slimības un bads un viss pārējais... . Paskataties kas darās apkārt, cik ilgi tas var tā turpināties? Varbūt 20 gadus, varbūt 50, bet laikam ne vairāk. Vēl jau atomkaru ar neviens nav atcēlis. Padomājiet par to! Pārējais viss ir pakārtots.

Polus      ruterfords,

Kristum ar maiju kalendāru nav nekāda sakara, un arī skaitīšanas sistēmu kristietība nekādi neietekmē, jo atskaites punkti (Mēness fāzes, Zemes riņķošanas ap Sauli cikls, Venēras kustība) nav mainījušies kopš maiju laikiem. Kā jau reālistam pienākas, droši vien esi painteresējies, ka 2012. nav akmenī kalts, bet gan aprēķināts kā cikla noslēgums, ņemot vērā 13 baktun periodus (mēs esam 13. perioda beigās). 1 baktun = 394,26 solārie gadi.

kuks10      apgriežos uz otriem sāniem turpinu gulēt ..

Lugareecija_Darela      Zinait ko, tad kad pienāks pasaules gals tad arī patērzēzim kuram aste svils un kuram nēē.... varbūt ir vētrs nožēlot visu slikto ko esmam darījuši .......

MrJones      Pasaules GALS! Ne...no vienas puses, ir iespeeja sajusties kaa izredzeetajiem, jo kopsh dinozauru izmirshanas nekas tik grandiozs nav bijis :) Atshkjiriibaa no visaam ieprieksheejaam paaudzeem buutu iespeeja klaatienee piedaliities nosleeguma ceremonijaa! :)
Var gadiities, ka nebuus...vai, ne tik grandiozs,..bet kaut kam ir jaabuut! Skiet, kaut kaadas paarmainjas ir saakushaas,..tieshi kaadaa gultnee ievediis shis cikls, gruuti prognozeet... par cik ir dazhnedazhaadas hidden lietas.
Tava jautaajuma kontekstaa..Ko dariit? Netaisiit suudus. Ja nu tiek atcelts.... :D

jurks      jaa! ja mees skatamies no ikdienas notikumie tad varam noveerot daudzu cilveeku pasaules galus! Ik pa reizei sanaak par to padomaat, kaa tas ir, kaa to saprast? Nu var buut taa, ka pashlaik tas notiek viss apkaart, bet muus tas neskar, bet kad naaks iistais pasaules gals, tad nebuus neviens cilveeks, kursh to varees redzeet no malas, visi buus iesaistiiti un staasies tiesas priekshaa! jo tas pa.gals nebuus vienkaarshi naave, bet buus tiesa, mees staasimies tiesnesha priekshaa!!! un tad, ja muus notiesaas uz naavi, tikkai tad mees uzzinaasim, kas ir iistaa naave, kas ir ne tikkai miesaa, bet arii dveeselee! 2016-03-20

8008      Tevi apčakarēja 10 gadus pirms laika 2023-03-30 11:05

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu