Svētku svinēšana mājās

Zinu, ka esmu no tiem slinkajiem, kam nepatīk mājās rīkot viesības. Ja draugi kādreiz ciemos atnāk, forši, tiek gan pabaroti, gan padzirdīti, bet, lai taisītu vārda dienas, dzimšandienas utt... Kaut kā nevelk. Kā ir jums - patīk mājās viesības taisīt, vai tomēr ne?

MaryClaire (2012-12-07 15:37)      valnos ... parāvās doma. tak laikam būs vien jātaisa lielais blīkšķis radiem un draugiem, ka vēl dzīva, vesela un gluži friša, da un pie mantas, lai jau redz, ka visa kā gana ... :D

sakoļīja topiks svētkus uzrīkot. :D

Ai_rina (2012-12-07 16:42)      Kad bija gimene-patika.Patika gatavosanas steiga,rosiba,satiksanas prieks!Beigas ,protams,varetu sacit...ka bija liels prieks ka atnacat,vel lielaks,kad aizgajat:)))Esmu no tam,kas cieminiem aizejot, nomazga traukus un sakarto maju,tadel rosisanas medza ieilgt pari pusnaktij.Tagad ir relativs klusums...vasara sasliku cepsana ar visu no ta izrietosa:))

neratni_stasti (2012-12-07 17:12)      Man patīk pāris reizes gadā sarīkot lielākas svinēšanas, mazās (līdz 3 cilvēkiem) pasēdēšanas neskaitās. Sagādā prieku gan menjūuuu izdomāšana, gan gatavošana un trauku mazgāšanai arī ir sava patīkamā puse. Dažreiz svētku svinēšana iznesas ārpus mājas robežām kā pikniks. Sagriežu salātus, sataisu termosos dzērienus un braucam kaut kur piknikā. Reiz šādi braucām ziemā uz ezera skatu torni, bridām pa sniegu, salām... ;)

elsa (2012-12-07 17:45)      Agrāk taisīju visu ko, bet pēdējā laikā laika trūkuma dēļ labprātāk atpūšos, nevis stāvu pie kastroļiem.

selva (2012-12-07 17:53)      kas attiecās uz manām jubilejām,notinos miglā,bet visi jau pie tā ir pieraduši..;)

melon (2012-12-07 21:22)      Tuviniekiem varu uzrīkot, nav nekas pretī. Sev-nekad. Neuzskatu, ka man savi svētki jāpavada cepot, vārot, traukus mazgājot vai pašai par to maksājot. Ja nav neviena, kas uzrīko svētkus man, tad vislabāk viena tos arī pavadu, ar sev tīkamām lietām, un jūtos tiešām labi (manai mammai grūti to aptvert :D ).

snamlet (2012-12-07 23:40)      Gada pēdējie trīs mēneši ir bagāti ar jubilejām un tikšanām, tagad praktiski gandrīz katru sestdienu ko svinam mazākais cilvēkiem 20. Bet mums ir tradīcija, ka uz šiem svētkiem katrs atnes kaut ko savu īpaši pagatavotu..pēc jaunas receptes...un arī svētku nobeigumā visi kopīgi sarunājoties un jokojoties sakopjam traukus..pareizāk, saliekam trauku mazgājamā mašīnā. Vasara pavisam labi..laukos pietiek platības un sabrauc daudz cilvēku...pat līdz 50...tad ir tematiskās ballītes. Mums patīk gatavot viesības..tikties ar draugiem un jaunpienācējiem..pa nedēļas vidu pēc darba var atpūsties vienatnē. Tagad rīkojam ar lielo pirti un lekšanu aukstā ūdens kublā...i dzīvesprieks, i veselība.

skvo (2012-12-09 00:34)      Kādreiz , ļoti patika:) toreiz visas lielās radu balles un svinēšanas notika mūsus mājās, jo vienīgajiem no visiem radiem bija pašiem sava māja un pašiem sava dzīvā mūzika (mūziķu ģimene), tad nu ar ballējās visi uz nebēdu pa trijām dienām prom nebrauca ( gan kāzās, gan bēres, gan visādās citādās jubilejās un svinībās) tagad Paldies Dievam miers mājās no visa tā bardaka. Nepatīk vairs un arī negribu. Gribas mieru un klusumu un laicīgi iet gulēt:) Visus tos gardumus kas tika toreiz cepti un taisīti mierīgi varu uztaisīt tik pati sev vien un nekādu problēmu:)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu