Dāvana vai pelnīšanas veids?

Draugos.lv saņēma vēstuli ar apsveikumu jubilejā un "elpu aizraujošu" dāvanu
.Copy paste:
"Koncertbārs ´´Laternu stundā´´ Jūsu svētkiem Jums dāvina īpašas svinības 104 euro vērtībā (dāvanu karti) koncertbārā ´´Laternu stundā´´!


Dāvanā ietilpst:

• pudele garda šampanieša,
• lielisks vakars ērtos dīvānos pie galdiņa (bezmaksas galdiņa rezervācija),
• ievērojama atlaide ieejas maksai - 12 personām ieejas maksa ar 50% atlaidi,
• īpašs koncerts un feina diskotēka visa vakara un nakts garumā.

Mūsu mājaslapā www.laternustunda.lv// apskatieties šī mēneša koncertu programmu un izvēlieties, kurā no koncertiem svinēsiet arī savu svētkus.
Lai saņemtu šo dāvanu, Jūsu jubilejas svinībās ir jāpiedalās kopā vismaz 12 personām - jubilārs ar saviem 11 sveicējiem.
P.s Dāvanu var izmantot sākot +18 gadiem. Par šīs dāvanas saņemšanu, lūdzam Jūs savlaicīgi mūs informēt, jo vietu skaits ir ierobežots un gribētāju ir daudz.

Tātad jautājums ir gaužām vienkāršs, man īsti nav skaidrs, kur ir jubilāra ieguvums? Tas, ka jāaizved 11 cilvēki uz to vietu, jāsamaksā 50% no biļešu summas par visiem viesiem, visa vakara garumā par saviem viesiem jāparūpējas -gādājot gan atspirdzinošus dzērienus,alkoholu un uzkodas.
Skaitot visādi man nekādi nesāk no uzņēmums puses ieguldīti 104eiro, un cik būs izdevumi man???
Kad aizsūtīju atpakaļ vēstuli, tad atbildes vietā bija, ka esmu negatīvs cilvēks, jo visi ir tik priecīgi saņemot šo "dāvanu" un iespēju izmantojuši pāri pa 500 cilvēkiem...
Netieku gudra, vai cilvēki ir tik naivi, ka nesaprot, ka jāvelk līdzi 11 cilvēki, lai uzņēmums gūtu peļņu...
P.S. tas, ka "dāvana" tika aizsūtīta nepilngadīgam bērnam, pat nav apsriešanas vērta :)
Jūsu viedokļi un pieredze?

ULTRA (2014-10-28 14:20)      Tas nozīmē, ka Laternu stunda ir uz bankrota robežas. Labāk par 50% 12 cilvēki, nekā pilnīgi tukša zāle. Pavāram, oberim, trauku ,mazgātājai tāpat jāmaksā stundu likme, kad bija darbā. Ēda kāds vai nē.

violinn (2014-10-28 14:29)      Kas jums ir, es nesaprotu?:)) Pavisam slikti, ka vari savus viesus par puscenu dabūt klubā?

draboss (2014-10-28 15:37)      Cirpējs meklē savas aitas jeb tukši solījumi :D Nu ok, barā var tikt par puscenu,tas ir taustāms labums. Bet to ka šampanietis būs gards, dīvāns ērts un vakars lielisks var pārbaudīt tikai reāli nopērkot šo grandiozo "dāvanu karti"

neko (2014-10-28 17:21)      Pievienošos Violinn - tiešām dīvaini cilvēki. Kur te krāpšana un kas slikts atlaidēs "baram"? Ja laiž iekšā par pus cenu, bet pie bāra dzert par pus cenu nedod tā uz reiz ir krāpšana?:)

LaskovijMerzavec (2014-10-28 17:50)      Ja pareizi saprotu, tad Tev uzdāvina 104 eur, kurus vari tur notērēt + šampis+50% ieejas maksas atlaidi.

Ja nevari/negribi vest savus draugus uz turieni, tad neved... kur problēma?

Edg (2014-10-28 19:58)      Nesaprotu kāpēc šeit ir tauta kura jūsmo par to 50% piedāvajumu par ieeju kautkādā iestādījumā? Man gan domāt ja vēlies vakarā ieraut graķīti var takš atrast lērumu vietu kur iekšā laiž par velti. Atliek tikai aiziet. A te 50% mīnusā, un pasniedz apmēram tādā stilā kā faktu kad Nils Ārmstrongs izkāpa uz Mēness.
Izskatās ka tauta tiešām ar savām smadzenēm nedomā. Nu piemēram kad čiepa netā visu ko varēja. Tad teica pirāti un ar tiem jākaro. Tagad gay-phone muzonu iedod par vienu īsziņu, visi prātā jūk no laimes ka kautko par mazām naudiņām var dabūt. Un vietām kur par velti var iegūt to pašu iet garām. Kur ir loģika?
Tāpat man ir jautājums- vai tā puscena gadījumā nav lielāka kā citur pilna cena?

violinn (2014-10-28 20:45)      LM. Nē, ne gluži. Tas viņu sūtījums uz brīdi apmulsina un liek domāt, ka tiešām ne no šā ne no tā tev dāvina 104 eiro. Solītā dāvana 104 eiro ir tā 50% ieejas atlaide 12 cilvēkiem klubā. Ja pareizi atceros.
Nu un tad, kad esi pieteicies saņemt dāvanā naudu,visu izlasot, saproti, ka neviens tev nedos piķi, nāk lielais abloms, ka visi kretīni, krāpnieki un mērgli.
Īstenībā, neteiktu, ka baigi veiksmīgs marketinga triks.:) ,bet sašutuma vētru arī nesacēla.
Es atceros, ka toreiz, kad tādu saņēmu aizdomājos par to, ka sen nav bijis ar draugiem tusiņš kādā klubā. Bet toreiz neuztaisīju. Ar ko tas pasākums atšķirtos no kraķīša ieraušanas vietas, kur pa velti laiž. Nu tā pati dzīvā mūzika, kaut kādas savādākas noskaņas, jo cik es zinu, tad manā vecumā jau pavisam reti kāds tiek līdz "disenei". Slaisti.

mazaiss15 (2014-11-02 09:44)      man ar tada pati davana atnaca,ka parekinaju ,nebija pat doma tur iet,vel pamegini tos 11 cilvekus sadabut kopa,viens stradā otrs slims,tresam tadi klubini neinterese,jo kadam ari pie stures jabrauc…kurš mulkis sedes un skatisies ka citi priecajas

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu