Naudas dāvana kāzās - summa?

Cik naudas likt dāvanu aploksnē kāzu dāvanai, ja nav lielu ienākumu un esmu viena?

Drole    7 muuslaikos, ja kaadi pannu tirgonji riiko Prezentaaciju, ir iereekjinaats, ka par katru kafijtasi aitas samaksaas desmitkaart; aciimredzot muuslaiku kaazas tiek riikoas peec identiska principa

raima    1 Mja, man arī šāda problēma aktuāla... Pat nezinu vai dosimies, tieši finansiālu apsvērumu dēļ...
Uzskatu, ka jādāvina cik nav žēl, ja tas būtu nepietiekami, tad labāk neiet.
Cilvēki dažādi- kas rīko kāzas, lai radi, draugi satiktos arī priecīgos notikumos, kas rīko, lai pazīmētos un nopelnītu.

swim      Rīkojot kāzas nopelnīt gan nevar. Neesam taču Armēnijā, kur līgavu ar naudu apber.

Alvasete  1 8 Ja esi viena, un vari atļauties,tad vairāk, ja nē, tad pietiek arī 30 un 40.Kāzas rīko , jo tā vēlas, nevis domājot, ka atpelnīsies....cik vari, tik dāvini.

Vaukskis    1 Piekrītu tiem, kuri raksta par vai nu 50 vai 100 euro. Savulaik, kad biju vedējtēvs tad dāvināju itkā kopā ar vedējmāti- reāli līgavas māsu mākslinieciski izveidotu dāvanu karti- izkārtni ko apskatīt, bet faktiski viens pats precošamies draugiem kāzās 300 latus ieskaitīju jaunā vīra bankas kontā, taču tolaik man bija citāda rocība.. .

Lovetta      nu tā jau ir tikai vēlme-gribēt lai dāvina naudu. Vēl joprojām tu vari izvēlēties dāvināt ko gribi- jebkuru praktisku lietu.

KOMPETE    3 Cik atceros, dāvātas summas kāzas bija apmēram četras reizes mazākas, nekā izmaksas - viesu nams+bankets+ pasākuma vadītājs. Baigi labs pasākums bija.
Neprecas jau naudas dēļ, un labi, ka nedāvina servīzes un palagus.

siikaa16    5 Liec apmēram 10% no savas algas. Man būtu vienalga, cik tā tante uzdāvina. Galvenais, ka viņa ir kopā tādā brīdī.

breakdown  1 5 Domāju ka 50 eur no cilvēka ir ok. Ja tuvāks radinieks, tad vairāk. Pēc nedēļas māsai arī kāzas, es dāvināšu 200 + vīkendu Palangā, bet nu tas tapēc ka māsa, un tapēc ka varu atļauties. Ja rocība būtu mazāka, tad būtu mazāk, jo bankrotā iet dēļ pasāciena arī nevajadzētu.

av2    3 pareizi domaa - atkariigs no ienaakumiem. Un gan jau pati zini, kaapeec aicina vispaar.
Ja labi draugi, tad parasti aicina tos, ko patiessam grib redzeet, neviss kuru maki intresee.

Neutrogena  2 14 Nu vai zini!
Tad nevajag vispār rīkot kāzas, ja gaida atpakaļ naudas dāvanas! Tā ir slimīga bugaltērija visu pārrēķināt apēstos karbonāžu gabalos!



Es būtu priecīga par sirsnīgiem vārdiem un laba novēlējumiem kāzās, kas stiprinātu manu pārliecību un iedrošinātu kādreiz dzīvē nenokārt galvu!

hipolite  2 5 Tieši tā, kāzas rīko, lai būtu svētki pašiem janlaulātajiem un viņu radiem, draugiem. Un tad jau zina, ka par to ir jāmaksā, tātad naudiņa jāiekrāj laicīgi, vai jāsamazina izdevumi, nevis jāņem kredīts ar domu, ka kāzu viesi to caur aploksnēm atmaksās ar visiem procentiem. Tādā gadījumā tas velk uz to, ka viesiem jāsedz savs apēstais un izdzertais+gultas vieta viesu namā, nevis jāierodas uz jauku pasākumu. Tāpēc, cik vari atļauties, tik liec tajā aploksnītē.

ne_meklejumos  1 1 Dāvanas nolietojas, nauda iztērējas, atmiņai paliek ar izdomu, pašu roku darināta dāvana. Man bērnības draudzenes gleznotie ziedi vēl šodien atgādina par to priecīgo dienu.

suunuroze    2 Diezgan pazemojoši iet uz kāzām kā to apmaksātājam. Vismaz spriežot pēc komentāriem, tāds ir tipiskais ļautiņu domu gājiens.

555aigars      50 eur vidējais normāli.

Anxunamuna      domāju , ka jāskatās , kas laulājas , ja laulājas turīgs pāris , tad nav svarīgi par dāvanām , galvenais ir kopā būšana un prieks par jauno pāri , bet , ja laulājas ne tik turīgs , tad radiem būtu ieteicams neuzkrītoši izostīt , ko jaunais pāris vēlētos ....vai kāds ceļojums ,vai kas tieši noderīgs ikdienā .... 2016-11-27

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu