Ķiploku krogs

Biju vairākas reizes gājis garām, vēlējies noteikti apmeklēt, bet laika trūkuma dēļ nesanāca. Šonedēļ Vecrīgā bija brīva viena stunda, nu ko! Apmeklēju brīdī, kad gaidītās cenas no i-neta lapas http://www.kiplokukrogs.lv atšķīrās no cenām ēdienkartē par aptuveni 1Ls visiem ēdieniem. "Krāsnī cepti karstie tomātu salāti ar baklažānu, ķiplokiem, sīpoliem un sieru" sagatavišanas īpatnību dēļ nebija cepti, bet apsutināti. Pārsteidza firmas ēdiens "Ķiploku Sēņu Namiņš" ar šitakī un citām sēnēm, un tomātu krējuma mērcē! Sākumā neliels izbrīns par orģinālo izskatu, bet beigās saproti, ka loki iekšā baltmaizi ar sēņu zosti! :) Prasījās klāt tase buljona. Par pārējo - labi. Otrreiz šo vietu neapmeklēšu.

vvr (2006-09-27 16:50)      Esmu dzirdējusi labas atsauksmes no savas draudzenes. Bet, par cik man pašai pret ķiplokiem un sīpoliem alerģija, diemžēl nespēšu novērtēt...

_santa (2006-10-06 17:35)      Es arī biju dzirdējusi labas atsauksmes, bet man tur atnesa pilnīgi aukstus vīngliemežus, acīmredzot tas gatavošanas laiks bija pietiekams tikai atkausēšanai. Vēl pateica, ka man esot pretenzijas, kad pajautāju, kāpēc tie ir auksti - ēdienkartē tās bija karstās uzkodas. Vairāk uz šo krogu es gājusi neesmu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu