KUR aizvest pakistānieti Rīgā?

Tikai cilvēcīgi, bez rupjībām un idiotiskiem padomiem!

martiner      Tik tiešām uz Zoodārzu aizved, uz lauku sētu. Lai apskatās cūkas. Un nesmejies par manu padomu. Ja Tu būtu aizbraukusi uz Pakistānu, un Tev piedāvātu aiziet uz zvērudārzu un paskatīties īstu, dzīvu sātanu, Tu taču arī to vēlētos redzēt? Nu lūk, un kāpēc lai pakistānietis kā īstens musulmanis negribētu paskatīties uz savu sātanu? Kur vēl viņš tādu redzēs? Pēc tam Tev paldies teiks, ilgi atcerēsies un vēl mazbērniem par redzēto stāstīs:)

weezy_f_baby      Seksu viņi te grib

Ingaxx      Stacijas pulkstenis, Tad Galerijā Rīgā uzved aukšā, un kad būs jau galīgi nosalis - uz Lidiņu paēst soļanku un tad uz BB bāru iedzert! Diena būs pilna!

100latnieks      uz solāriju

Ingaxx      Brīvdabas muzejs nav peļama doma.

gravieris      par to sexu gan pajautā šim! Ja nu tomēr grib?

jodo      Tu taksists un nesaproti, ko viņš no tevis grib? ;) Aizved pie mammas. I mammai prieks par eksotiku, i pakistānietim - par eksotiku :)

100latnieks      uz kapiem , sinagogu un sts dispanseri :)

kuks10      bēdīgi mums ar to mārketingu..?!)!)īstenībā ir daudz ko rādīt ,bet laikam jau īsti nezin ko paši gribam..?!))

carluccio      aizved uz zoodārzu un pie pērtiķu būra piedāvā tam banānu, tolerances veicināšanai

akoo      da uz Gintermuižu!! Varenaas Livonijas pilis !

snamlet      Latvijā ir daudz skaistu vietu, kuras dienvidniekiem izsauc sajūsmu. Tomēr labāk noskaidrot, kas viņu vairāk interesētu un cik ilgs laiks šīm interesēm atvēlēts. Bet lai šis ekskurs būtu saturīgāks un interesantāks, padomā, kuru vietu (un tādas ir ļoti daudz) apskate paliks viņam ilgi atmiņā. Ar mašīnu var apskatīt unikālas vietas Vidzemē, Kurzemē, Latgalē, Zemgalē un Rīgā. Protams, ja tas viss ir domāts nopietni.

_Biezaa_vecmaamina      Uz Gintermuizhu un sinagogu vairs nevienu nevediet, mums te viss jau paarpildiits!

psychobitch      nekur citur neved, kā tikai uz zaksu...

pixie21      un ļautiņi paliek apmierināti ar sevi pēc šo gudrību sadzejošanas lolzz

Braunings      Aizved taču cilvēku pie īstām Rīgas meičām uz Lienes ielu,redzēsi patiks! 2012-01-05

Balagan      uz sinagogu 2012-12-30

Tuftalogs      Nafig indiešu restorānu... ved uz Mangaļu šašlikiem, tur nopērc cūkas šašliku (ja ir) un bezalkoholisko alu. Un kad šis to visu aprīs - izdzers, tad ar vispiemīlīgāko sejas izteiksmi apjautājies: "Kā tad garšoja sivēns ar šmigu?" Ja neielauzīs galvaskausu ar korānu uzreiz tad ved mājās un mierīgi vari lietot seksuāli - tas nav pakistānietis... vienkārši nosauļojies džeks un jocīgā britu akcentā runā. 2013-02-03

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu