Kur tad mums ir tie nereāli vai ļoti dārgie restorāni?

Es zinu vienu labu restorānu un tas ir Vincents un kas tad tur ir nereāli dārgs,mans kaimiņš pat piedāvā Baltezera bļitkotāju zupu.
Bet vienam cilvēkam,ja viņš nav iecienījis vīnus,piemēram,kā es-pats dārgākais tur ir paēst par kādiem 60LVL,ne vairāk.Bet te es lasu-oho.lv diensgrāmatas,ka vīrieši sūdzās,ka nav vērts izmaksāt kafiju dārgos Vecrīgas restorānos dumjām blondīnēm.Tad nu es gribu zināt,kur tad ir tie dārgie Vecrīgas restorāni,kur kafija maksā nereāli daudz?

samuraja    3 Atkal te tos santīmus žvadzina, apnicis, varētu padomāt ka te kādam ar stobru pie deniņiem liek to kafiju un restorānu uzsaukt. Ja cilvēkam ir žēl - tad kaut viņam būtu miljoni- man pat ūdens glāzi no viņa nevajag ;)

Ingaxx    3 Man gan visi līdz šim paši ir bijuši gatavi kafiju izmaksāt, pat ar prieku!
Bet man laikam, kā te jau minēja fargo - turziņa tukša! Neko negribas un nekas nepatīk, pat kafiju negribas, kur nu vēl līdz kādam randam aizvilkties! Ziema laikam par garu bijusi man, un nez vai tā turziņa piepildīsies, viss jau izdāļāts lieki.

kittta      da nu ! forshi paeest var arii ne tik daargaas vietaas, kur uz galda nav papiira salvetes :D ... vnk neejat uz taadaam vietaam un viss! kriize tak! nav visaam jaaizmaksaa entie desmiti latu....

_CatNap      savādi cilvēki - kaut go grib - saka, ka grib labu kafiju, dārgu restorānu,citi grib daudz naudas,etc etc.. vārdi, tukši. runā vienu, bet grib pavisam ko citu. ncits kas trūkst. tukšums skan.

snamlet    3 Ja jau cilvēks meklē tos nereāli ļoti dārgos retorānus, ne jau lai labi paēstu vai nobaudīt tiešām garšīgu kafiju, tad jau grib tikai izrādīties. Bet ja jau labi grib...tad jāiet ir uz Berga bazāru...gana labi ēdieni...kūkas...kafija. Rīgā ir vairāki nelieli, bet ļoti patīkami restorāni un kafejnīcas, kur var neviena netraucēti omulīgi un intīmi pasēdēt...bet tie ir jāatrod katram pašam.

nickie    3 dots pret dotu.
apbrīnojami, ka mēs visas tādas un šitādas, cienājamas ar trauku ūdeni vai bulciņu uz soliņa parkā, bet principā to piedāvā tikai tādi prinči, ka pilnīgi nez, kā lai izpucējas uz tādu randiņu. lkm kažoki mājās jāatstāj un jāiet kā uz sociālo dienestu, lai dieva dēļ nepadomā, ka kārtējā apkāsēja. žēl, ka tā var apsaldēt nierītes parkā uz soliņa. bet kuru tad tas interesē..

JurisK      Vincents jau laikam nav Vecrīgā:) Bet nereāli dārgs esot, točno! Zinu, ka viens rīgas fabrikas īpašnieks aizgājis ar savu draugu( ne zilīši, izvirtusī tauta) paēst pusdienas un uzsaucis divus kārtīgus steikus - ar 300ls esot bijis par maz!

vilks28    3 Vincentā var puzdienot tikai tie, kam ir visi zelta zobi,jo ēdienu par tādu naudu savādāk sagremot nevar.

liancite      nedomāju, ka dārgi restorāni atsver kafijošanu kopā ar nepatīkamu cilvēku, galvenais tomēr sajūtas un vide...
šie tīri piemēroti...arī kafiju var izvēlēties no 2-25 lati...
http://www.pinot.lv/lv/
http://www.restoransbiblioteka.lv/lv/par_restoranu/

kakenite__    3 jaaaa!par viriesu skopumu daudz var runat ,kuriozu situacuju pietiek.luk ari nakosaa tema!popularakaa vieta kur aicina randinjaa uz statoilu padzert kafiju papira glazites un nedod dievs sagribes gardas kucinjas! 2014-06-28

Nerons      Ir Sieviete, kuras dēļ nav neko žēl, bet ir sievietes, kuru dēļ pat Statoila kafija tiks piedāvāta tikai pieklājības dēļ:)

Nu ko var ņemties...dārgs, lēts.....
Vai šeit kāds bordelis būtu?!
2014-10-10

lazdarr      ...sasmējos par kādu sižetiņu 6 kadri- ieveļas krogā džeks un dāmīte..šamais biezo mētādams, pasūta dārgāko brendiju...Atnāk ōbers ar divām glāzēm un konīti pipetītē...katrā tilpumā pa pāris pilieniem.... 2014-12-11

edmunds19692      Laikam Vincentā bija klientu tūkums tai laikā, ja jau šāda tēma (un pavadošie komentāri) tika uzcepta. Nu jā, tie jau tie krīzes gadi... 2014-12-13

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu