Marihuānas legalizācija

Neesmu dzirdējis nevienu saprātīgu argumentu kādēļ ne? Bezzobainie un aprobežotie kritiķi, pārlieciniet arī mani, ka nevajag legalizēt!

riks086 (2013-04-23 22:01)      -> jozolsen 2013-04-23 21:47 - pārsmējos, iedomājoties, kā Tu mēģinātu lieKt, salieKt, aizlieKt kolu.... Nobela prēmija dabaszinātnēs garantēta :D :D :D :D
P.S. neņem ļaunā, klasiķi, to es tā pa jokam :)))))))

Adamsone (2013-04-23 22:01)      Es labprāt arī tāpat, bez legalizācijas... Alkoholu nepanesu un reibums man nepatīk, tabaka netik... nekādas iespējas pakaifot. Baidīties par atmiekšķēšanos manos gados smieklīgi...

neratni_stasti (2013-04-23 22:04)      Pirmkārt, nav iespējams pārliecināt cilvēku, kurš par katru gvalti domā, ka marihuāna nav kaitīga un būtu legalizējama. Ko prasi argumentus, ja pats mūs jau nosauc par bezzobainiem un aprobežotiem kritiķiem.
Fakts ir tāds, ka statistika parāda - pietiek sākties runām par marihuānas un vieglo narkotiku legalizāciju, tā narkotisko vielu (jebkuru) lietošana jauniešu auditorijā jau paaugstinās! Nekas jauks! Un, ņemot vērā, cik jaunieši mēdz būt agresīvi pret ´citādi domājošajiem´, piemēram, tiem, kas kompānijas pēc negrib neko pamēģināt, es esmu par aizliegumu, lai manam bērnam viņa jaunībā nav jācīnās pret vienaudžu spiedienu pamēģināt šo vai to.

jollyroger (2013-04-23 22:09)      Tie, kuri grib, tāpat to dabūs. Kāpēc alkohols ir brīvi nopērkams, bet zāle ne? Man liekas, ka pasaulē ir daudz vairāk alkoholiķu, nekā narkomānu. Lai legalizē.

HRDS (2013-04-23 22:15)      nup.... Gribeetu redzeet.. ja Tev kaadreiz buutu beerni, vai tu veeleeos lai tie to zaali kuupina un paliek taadi pashi plaanpraatinji, kaa tu...

typhoo (2013-04-23 22:50)      Protams zinaatnieki nav pieraadiijushi ne alkohola, ne tabakas kaitiigo ietekmi. Tikai un vieniigi zaales. :)
Ja velkam paraleeles, ka saak ar zaali un turpina ar koku, hashu utml, tad es teikshu, ka saak ar maates pienu, peec tam sulas, limonaade, kola. Alinjsh viininjsh, shnjabiitis, krutka un kandzha arii ir peec tam.

snamlet (2013-04-23 23:38)      Pēc autora domām, visi kuri ir pret narkotiku legalizāciju, ir bezzobaini un aprobežoti cilvēki? tā varētu teikt 18.gad., bet autoram tā kā būtu kaut kas arī jāsajēdz. Patiesībā labi vien ir, ka cilvēki nezina patieso narkotiku lietotāju skaitu, jo citādi būtu reāli bail par saviem bērniem...ne velti pārtrauca Rīgas centrā piemiņas akmeņu takas veidošanu ar narkotiku upuru vārdu iegravēšanu, jo to ir pārāk daudz. Ar Amstredamu nevajag salīdzināt...esmu bijusi tur, arī tādā kafejnīcā (ziņkārības pēc) kur tirgo narkotikas...apdullunāto cilvēku tur papilnam, bet nevajag aizmirst, kāds tur ir dzīves līmenis salīdzinot ar Latviju. Tas, kurš sācis lietot narkotikas, vairs atmest nevar...

draboss (2013-04-24 00:29)      Visi kas grib jau tagad to lieto, šai topsī saburts pārāk daudz drāmas. Nesaku ka vajag legalizēt, man būtībā vienalga, ja svarīgi ir lai tauta nodzeras, nevis nopīpējas, tad lai notiek.

MrXm (2013-04-24 01:58)      Sabiedribas stereotipi un cilvekiem ir viedoklis par to ko vinji nezin un nesaprot. 3/4 daljas no sheti komentejushiem vispar nezin kas taa marihuaana taada ir. Dazhi redzams ka zin.

Viss vnk. Taapat kaa Cigaretes, alkohols arii marihuaana ir apreibinosha viela. Visi moralizetaji, lai paskataas uz nodzertajaam sejaam Maskachkaa un kur nu veel vinjus var redzeet. Atradiisies arii kaac akrobaac, kas ar miltiem noindeesies... Tad ko aizliegsim miltus arii?

Legaala marihuaana nav ljoti vnk iemesla peec. To praktiski neiespeejami aplikt ar akciizi, jo relatiivi viegli audzet maajaa (taatad gudraakajiem par visiem nebuus naudinjas no shii kaiitiigaa ieraduma un kritiisies arii ienakumi no alkohola un cigareshu akcijas, jo marihuaana samazinaas to paterinju)

Visur pasaulee par sho lietu smaida un kas grib tas lieto :). Oficiali nedriikst, bet esmu runajis ar krimalpoliciju pie alus kausa anglijaa. Vinji saka iisi un skaidri. Kameer piipee un netirgo, nekas tev nebus.

Pie visa shii, neesmu zaales piipmanis. Uzvelku duumu varbuut reizi pa pus gadu. Vnk besii ka idioti manaa vietaa censhas izdomaat ko es driikstu un ko nee. Tak muljkjiibas taas visas ir. Narkomanija terorisms un kas tik veel nee... Vaig izsleekt TV un padomaat kas pasham interesee :). (Pajaat uz likumiem, katram savs mugukauls)

JurisK (2013-04-24 03:01)      Koleegjis manaa vecumaa, kopaa straadaajaam no nepilnu 30 gadu vecuma. Piipeeja zaali, ne regulaari, ne katru dienu, - paaris-3 reizes nedeeljaa. Ap 40 gadiem jau saaka praatinjsh iet ciet, ap 50- pilniigi degradeejies tips. Nezinu, vai veel dziivs. Nekaadi tur smaidi - truls skats un slienas. Ljoti preciizu aininju uzbuura Lovetta! Jaa, alkoholikjis taads pats, es buutu tikai par, ja alkohola tirdznieciiba buutu pilnaa valsts kontrolee. Nodzeerushos mazaak diez vai buutu, taa pat kaa tagad narkomaanu pietiekoshi. Cuuka dubljus vienmeer atradiis! Bet tomeer esmu kategoriski pret!

Postremo (2013-04-24 08:11)      man ir pieredze tomeer - lielaaki debiilikki /idioti, kaa apppiipeejuseis nav redzeeti. Jo, ja piipee zaali, tad to dara VISSU LAIKU. Piedzeraas gan dazzss reizi gadaa tikai.tad izgull pohas, un atkal ir NORMAALS cilveeks.
Gribat lai apkaart jums vazajaas debiilikki????? :(((

non_grata (2013-04-24 09:24)      ir paziņa kas ar spaisu ir nodalbījis smadzenes pa legālo,tā ka grūti iedomāties kas notiktu ja legalizētu zāli.... austrumeiropa tam vēl nav gatava:)

andris1315 (2013-04-24 09:39)      Marihuānas legalizācija foto Pat nelasīju komentus!
Daudz prāta nevajag,lai kautko tik dumju pajautātu.
Tava nākotne......

Postremo (2013-04-24 09:45)      man "patiik" ssitie oHo pa jautaajumi :)) Kaa buutu, ja legalizeetu zaali, a? :(

Weejainaa_ (2013-04-24 10:14)      Un pasaki kaut vienu argumentu,kāpēc normālam cilvēkam tas būtu vajadzīgs?
Tā ir un būs iedzīvošanās uz citu cilvēku rēķina,par pārējo lai katrs domā pats...

p_p (2013-04-24 10:23)      "liela daļa ir "uz robežas" un apgrūtināts ceļš uz atkarībām šos cilvēkus notur taisni. tas ir to vērts" - domāju, ka šis fargo minētais arguments ir gana pārliecinošs

God. autor, pasaki, kāda suņa dēļ mums tevi vajadzētu par kaut ko pārliecināt? Da pīpē, ko gribi, tā ir tava vesselība, kuru tu bojā un tava dzīve, kura paiet "kā pa miglu". Tik neprasi, lai tev par tavām atkarībām ordeni piešķir.

R0BERTS (2013-04-24 11:07)      Ir redzēti cilvēki, kuri katru dienu dzer alkoholu un ir redzēti kuri katru dienu pīpē zālīti, tad tomēr zālīte acīmredzot mazāk degradē cilvēku.

alexparex (2013-04-24 11:44)      ponytail

Jums tiesam ir loti negativa pieredze, kad viena kaudze tiek samesti narkomani un zales pipetaji.

It ipasi stulbi dzirdet argumentus pret legalizaciju no tiem, kuri pasi dzer alkoholu, kas ir daudz toksiskaks, rada daudz lielaku atkaribu un agresiju.

Par atkaribu un toksiskumu : http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/a5/Drug_danger_and_dependence.svg

Kofeins, nikotins un alkohols ir daudz kaitigaki.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu