Marihuānas legalizācija

Neesmu dzirdējis nevienu saprātīgu argumentu kādēļ ne? Bezzobainie un aprobežotie kritiķi, pārlieciniet arī mani, ka nevajag legalizēt!

Tessa (2013-04-24 11:59)      oj,nu tikai nevajag daliit degjeneratus uz narkomaniem un zales piipetajiem.tie ir atkariigie.gan narkomani,gan toksikomani,gan alkoholikji,gan spelmanji.vinji chakare savas un savu tuvinieku dziives. nahera tad piipet to zaliiti,ja var bez ta iztikt un jau jus it ka neesat atkariigi?nemelojiet vismaz sev.narkotikas ir un paliek narkotikas,punkc.

pees.par negatiivo pieredzi.dienvidos,kur es piedzimu,zaliiti piipeja daudzi jaunieshi.neviens no vinjiem(tagadejie 40-gadnieki) tagad nav sabiedriiba.lielaka dalja zem zemes,parejie cietumos.ja tik tupi,ka nesaprot acimredzamas lietas un uzskata sevi par briivdienu inteligjentiem zaliites piipetajiem,es pastastu,ar ko tas beigsies,aga.un nelolojiet iluzijas,ja nebusiet tur,tad driiz tas smadzenes paliks par planu un jebkura gadiijuma beigas vien bus.

stardust (2013-04-24 12:04)      Nja, man jau "patīk" - kaut kā pieņemamība ir definējama caur citu lietu lielāku kaitīgumu - nu gan arguments!

ucibucis29 (2013-04-24 12:22)      pastījos uz pēdējiem 2 autora komentiem. Vislabākā antireklāma zāles pīpēšanai.

Skaidri redzams, ka veselais saprāts atpūšas.

selnija_ (2013-04-24 12:37)      Smadzeņu esamību/kā rakstīts anketā/ tomēr apšaubu. Narkotiku legalizācija ir absurds, vairāk nav ko piebilst.

alexparex (2013-04-24 12:47)      Tatad, jus uzskatat, ka alkohols ir mazak kaitigaks neka marihuana, pareizi? :)))

Tessa (2013-04-24 12:57)      ne,neuzskatam gan.bet,butiiba,ja smadzenes ir tiktal neattistiijushas,ka tas viss pieder pie ikdienas,man nav zhel.
dabiiga atlase,ta teikt. un gaiss tiiraks.

selnija_ (2013-04-24 13:00)      Manis pēc var aizliegt gan alkoholu , gan vēl jo vairāk cigaretes, par narkotikām nemaz nerunājot. Tas viss ir kaitīgs. Lai gan viena´sarkanvīna glāze atjaukta ar ūdeni 1/1 it kā pat esot veselīga. To gan nevar teikt par marihuānu.

ucibucis29 (2013-04-24 13:03)      Sel, tā 1 sarkanvīna glāze Tev būs veselīga pēc 60 gadu vecuna. I konjakglāzīte 1 gab. ar būs veselīga. Bet ātrāk ne.

Nē, alkohols nav mazāk kaitīgs. Vienīgais, ja lieto alkoholu, tad vajag lielākas devas un ilgāku laiku smadzeņu iznīcināšanai. Bet iznīcina tikpat sekmīgi kā marihuāna.

av2 (2013-04-24 13:15)      jaa, kaadreiz pazinu paaris zaalites piipeetaajus. Pzd, vinu uzvediiba. Nu nav ko pat te laiku teereet, lai to aprakstiitu :( Cilveeks pats sevi atssuj no visas sabiedriibas. pamazaam, ciitiigi, nevienu nennemot galvaa. Un saak ar tuviniekiem, peec tam draugiem, kaiminniem utt.Paliek tikai taadi passi piipmanni. Ar zaaliiti process ir ilgs, tas tiesa, bet rezuultaats ir TIKAI VIENS - PAMUMLLKKIS, AR PAMULLKKA SPRIEDUMIEM, DOMAAM.....JA VISPAAR KADAS DOMAS IR PALIKUSSAS.
Un jaa, man ir 100 pazinnas, kas ssad tad iedzer, un visi vinni ir NORMAALI. Normaali dom,aajossi, straadaajossi, ar normaaliem uzskatiem par dziivi. Vot taa tad ari ir lielaakaa atsskkiriibaa starp "tikai zaaliites" piipmanniem, un ssad-tad alkohola lietotaajiem. Ja nezinaaji to !
Es nemaz te veel nepiemineeju, ka visa taa zaaliite smird, kaa miskaste :(

Aleka (2013-04-24 13:43)      ...amsterdama pelna uz zalites turismu ap divsim miljonu jevro,Cehija ar lielu karu izraava mar.legalizaciju un sak nakt nauda no turisma...Vai vecaa jevropa labprat atdos turistus no Igaunijas,Somijas,Zviedrijas,Krievijas,Baltkrievijas.Lietuvas...?Vini daris visu lai tas netiktu Latvijaa!Jo Latvija ir jaiznicina ar legaalaam 100% kimiskam vielaam,speisiem no kuriem tiktiesam putas naak pa muti un shirmis brauc!Aptiekaa brivi var iegadaties Loti stipras narko zaales bez recepteem!Piemeram cocodemols!!!Es pipeju kops 80.gada.Nenoliedzami ir parveidojusies domasana,raksturs.Pazudusi agresija,launums,skaudiiba,alkahols...nem braliti kanepiiti,ietin vinu lapinaa!...tas i fragments no izslavetajaam un sagrozitajaam Dainaam.

daisy777 (2013-04-24 14:05)      Empīriskā pieredze - mani vienaudži, inteliģentie zālītes advokāti, mākslinieki un bohēmisti, arī jau sen bomži vai zem zemes.
20 gados laikam nevienam nešķiet, ka dzīvot nāksies arī pēc 40 :)))

Ar savu dzīvi dariet, ko gribat, tikai bērnus neradiet, labi? Kā jau teica - gaiss būs tīrāks, pārējiem atliks vairāk, ko elpot.

Deģenerētā eiropeīdā rase tāpat lemta izmiršanai - teritoriju pārņems tās tautas, kur ir stingrāki likumi gan attiecībā uz zāli, gan uz alkOholu, gan morāli vispār...

Tuftalogs (2013-04-24 14:18)      Vienīgais kas radikāli mainīsies ja legalizēs, tad tā būs aprites kārtība (peļņas sadale) un arī tas, ka puse Latvijas tad staigās stulbi smaidot, jo ja jau tagad ar šmigu ir vienkārši ārprāts kā kož, tad pieplusosies vēl zāle un vispār būs Sūnuciems.
Tie kuri vēlās pīpēt - pīpē ar vai bez legalizācijas.
Tūrisms? Nu nezinu, nezinu... man jau pietiek ar britu alkotūristiem - pieminekļa mīzējiem. Ja vēl nāks klāt Raiņa pieminekļa apkakātāji Lietuvieši, tad es labāk balsoju pret.
Un tā ir katra paša izvēle: pīpēt vai nepīpēt. Manuprāt labāk tomēr nepīpēt.

fargo (2013-04-24 16:35)      "Es pēc dabas esmu Gaismas un Mīlestības darbinieks."

daisy777 (2013-04-24 17:00)      Opijs un LSD arī bija ārstniecības līdzekļi, tāpat kā barbiturāti, nu un? Tas, ka enerģijas dzērieni nav aizliegti, vēl nenozīmē, ka es kādam ieteiktu tos dzert. Kokaīns arī, piemēram, ir dabisks... and?

BTW, ne visiem dzert alu ir dabiski - ir cilvēki, kas māk gūt baudu no dzīves arī, neapdullinot savas smadzenes ne ar kādām vielām ;)))

Bet pareizi Tu, autor, saki - jaunā pasaules kārtība (New World Order), kuras mērķis ir samazināt pasaules iedzīvotāju skaitu no 7 miljardiem līdz 1 miljardam, svin savu uzvaras gājienu... tikai nekā pozitīva tur nav.

Vienvārdsakot, autoram pašam nav nekādu argumentu - Q.E.D.

Postremo (2013-04-24 17:24)      te var tikai redzeet, ka autors ir cilveeks, kas nejeedz par ko runaa vispaar. Gribeetos teikt, atbrauc manaa pusee, radiisies pavisam cita bilde, nekaa palozznnaajot pa googli, ibj. Kur var buut tik aptumsssoti uzskjati par muusdienu pasauli :(
Ja kaadreiz saaks to drannkki legalizeet, tici man, niliidiznaas tos legalizeetajus gar zemi. Tomeer lielaakais vairaakums cilveku nav mullkki !

atljaujietman (2013-04-24 17:45)      Man no zāalītes nekāds kaifs nerodas un tas reibums nav patīkams tāpēc pofig

ucibucis29 (2013-04-24 22:00)      pievienojas daisy viedoklim un nespēj saskatīt autora žultī ne Gaismu ne Mīlestību. /brilles uz deguna ir/

garaamejoshais (2013-04-24 23:32)      Ruudiitiem heroiinikjiem uzprasi a rkaadaam narkaam vinji saaka

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu