Restorāni Vecrīgā

plānoju brīvdienās aiziet uz kādu restorānu būtu labi Vecrīgā, esmu noilgojusies, ka man kāds kaut ko pagatavos gardu...
Šķiet locale ir vaļā, tas ir labs, sale papers it kā arī būs vaļā, bet par dārgu, un gribu pamēģināt ko citu
vai jums kaut kas ir zināms, kas ir vaļā un strādā brīvdienās

Ievinjata    7 Tādi īsti restorāni ar milzonīgām cenām Rīgā ir maz. Vairāk ir krogi. Protams, arī tur sanāk samaksāt dārgāk, nekā par mājās gatavotu ēdienu. Bet mēs maksājam par attieksmi, par interesantiem vēl nebaudītiem ēdieniem, par chill kā CoCoSan saka. Ja prātīgi izvēlas vietu, nemaz tik ļoti dārgi neiznāk. Bet jā, nezinu, kādi publiski iestādījumi šajās dienās vēl strādā. 2020-04-24 18:02

CoCoSan    3 Tas normāli, Chris, jo nedzīvojam jau no dienišķās maizes vien. Gatavoju mājās, kā jau cilvēki parastie. Taču ja ir luste, kādēļ gan jaukā vakarā neaizvilkties līdz Andrejsalai, tur ir diezgan omulīgi un nav tālu, tāpat loku izmest caur Vecrīgu. Tāpat, kad viss bija vaļā, kādēļ gan par nelielām naudām nepaēst pusdienu piedāvājumu. Biju iecienījusi veco Pētergaili, nu ļooti laba virtuve, man patika. 2020-04-24 19:12

rokons    7 Jau te pieredzēts, ka jauc jēdzienus, visu saberot vienā katlā.
Padlaikos bija tāds formāts, ka sēdēja, ēda un dzēra un dejoja.
Daudzus gadus gan vairs tādu formātu neesmu piedzīvojis nedz Latvijā, nedz citās Eiropas valstīs.
Tagad parasti dominē kvalitatīvs, reizēm specifisks ēdiens, tā pasniegšana, labs vīns un arī mūzika.
Ir cita grupa - nacionālie un specializētie restorāni, kur pamatā ir kādas tautas ēdieni vai speciālais ēdiens dažādos veidos ( piem Steiku Haoss Rīgā).
Ja man garšo tajiešu zupa, es pats to nekad tik labi pagatavot nevarētu, tāpat kā kaukāziešu šašliku.
Nedomāju, ka Rīgā restorānos cenas ir augstas. Varbūt Vecrīgā tūristus paslauc, bet ne pārmērīgi
2020-04-24 20:34

kuks10  1 4 Katras saprot pēc sava maciņa biezuma,bet restorāns saistās ar to,ka tieši Tev pavārs uztaisa savas Guru skolas ēdienu,bet nevis uzsilda frī kartupeļus un ieliek vakardienas pārpalikumus..)))
Nu nav mums tās kultūras ,un estētiskas saprašanas..Arī saucamie biezie ir prasti lohi,kas neko daudz nejēdz..)))Ir dažas vietas,kur var labi paēst un izbaudīt.Bet sanāk arī citreiz iebraukt auzās,kad sievas ēdiens ir labāks,kā restorāna brīnums..))Kad valstī būs vidējais slānis,tad arī parādīsies restorāna apmeklējums ,un varbūt sāksim saprast kaut ko labāku par McDonalds un kiršoņa figņām..Mūsu sievas un mammītes un sievasmātes ,radu tantes tās māk gatavot vislabāk,jo tās ir mūsējās.Mīlam, pasakām labus vārdus viņām..Labu apetīti, mūsmājās!
2020-04-25 11:29

LaskovijMerzavec  1 3 Vai tad tagad aiziet uz restoranu ir baigā ekstra? 2020-04-25 15:46

CoCoSan    7 Nu ir gan extra, izrādās. Principā mopēdu arī var remontēt uz balkona, un gultas veļu vārīt lielajā katlā, lai pectam ar veļas ziepēm atberzēt baltu. Nu vecmātes un zēni no bērnības tā darīja, fakts.

Teikšu vēl vairāk, reizēm uznāk tāada kāre pēc hesburgera tortiljām vai bijušā statoila karstajām desām, pat acīs cērtas 😂😂

Nopietni, kā var dzīvi nodzīvot visu sev aizliedzot- mc´Donalds indīgs, restorāni lohiem, labi vīni nedasistajiem buržujiem, ceļojumi izlepušajiem. A nafikāa tad visp dzīvot, ja atraidīt nelietotu visu ko šī dzīve un pasaule piedāvā?
2020-04-25 16:01

dabasmiilis  4   Ko jūs te visi par ēšanu runājat?
Gadījumā nejaucat ieskrietuves kafūžus ,picērijas ar ieskrietuvēm restorāniem(neprasmīgiem cilvēkiem ,kuri par slinku paši gatavot pat brīvdienās, vai arī galīgi bez rokām un neko neprot ; vai tiem dīkdieņiem ,kuriem patīk zīmēties ,tie ir tie paši ,kas par lielu naudu pērk lētas drēbes ar slavenu logo virsū lai sev iedomāto statusu paceltu)?

***Man kapeiku izspiedējas/skaitītājas stāstīja ,ka restorāns ir vieta kur sarunāties nevis rīt!
Tāpēc tagad nesaprotu ,kādēļ tiek runāts par ēdieniem. Jūs tur tiešām ēdat ,vai esmu kaut ko pārpratis ,nu teiksim , aizejat uz restorānu ,iemetat aci ēdienkartē , pēc tam uz cenām un tad visu vakaru tikai par ēdienu runājat - varētu paņemt šo , nu bet kaut kā negribas , bet varbūt šo!

Vai tad smalkajiem ļaudīm virtuvē karantīna un nevar tuvoties plītij?
2020-04-25 19:06

Ex_libris      Te kāds kādam jautāja vai labāk ēst mājās vai restorānā vai cept šašliku brīvā dabā? Absolūti retardiskās atbildes vnk kārtējo reizi pārsteidz.. 2020-04-25 19:38

dabasmiilis    1 19:38,

Nu ja , stāsts bija par dārgu restorānu ,ko pate autore nespēj atļauties , tādēļ tēma(slēptā reklāma) bija par to ,ka jāatrod kāds auns ,kurš tūlīt piedāvāsies aizvest un pabarot.

Pretējā gadījumā tēma par ne par ko - tukša pļāpāšana!
No sērijas ,kā būtu ja būtu!

Cita runa ,ja aizgājusi un paēdusi un tad uzceptu tēmu ,lai padalīties ar atsauksmēm ,tad ir vērts apspriest.

Aptuveni tas pats ,kas stāvēt autobodē pie jaunām mašīnām un spriest ,ko labāk nopirkt - ferrari vai lambordžīnī , tas nekas ,ka ne vienu nevar atļauties!
2020-04-25 20:40

CoCoSan      Dabasmiili, kkur jau lasīju par sporta auto un biljardu bikšu kabatā, bet tas nu tā.

Starpcitu, tikšanās restorānā ir labs testdraivs, lai noskaidrotu ar ko darīšana.
Nu 1kārt ne visas sievietes pārtiek no makaroniem un gaļas konzerviem, tad kādēļ nolaisties līdz nīkuļa līmenim. Ja virietis nevar paēdināt sievieti ar to pie kā viņa pieradusi ikdienā, kas tādiem vsp kopīgs???? kapeiksītīgi pastaigāties pa parku var arī ar suni un riteņošanai ir domātas draudzenes.

2kārt, kur šajā topikā bija jautājums par šašlikiem dabā, laikam kādam apziņu epizodiski aptumšoja uz blakus balkona ceptā šašliks smarža 😂

Jautājums taupīgajiem: kādam mērķim taupat savu naudu un kā tad pavadat laiku pirmoreiz satiekoties ar sievieti?
2020-04-25 21:44

Chris1986    1 Čočo, mēs, protams, esam bezgala pateicīga, ka tu tāda bagāta un visādi citādi izcila sieviete nolaidies līdz mums "kapeiksītīgiem", nāc un runā ar mums - tā ir liela labdarība, kas katram būtu jāspēj novērtēt! 2020-04-25 22:11

LaskovijMerzavec  1 3 Starpcitu, garlaicigākie randinji parasti ir restorānā. Un vel jo bairāk kādu testēt ar restorānu.

Tad labāk pastaiga gar jūru:)
2020-04-25 22:13

CoCoSan      Nu ņem nu par labu mazais, kādam jau nu jānest tā gara gaisma kapeiksitējiem.

Nu moins, Laskovij, kādēļ sabojāji priekšstatu par sevi. Izrādījās tu arī no kapeiksitēju komandas, fūuuuuu kakaja gadastj.

P.s. garlaicīgi ir cilvēki, nevis restorāni
2020-04-26 08:07

LaskovijMerzavec      8:07 ... Ok. Varu priekšs Tavas, manuprat, aprobežotās intereses buut kau trīškārš kapeikpisis :) 2020-04-26 10:46

CoCoSan      Un kas tad ir neierobežota interese? Tīri vai akadēmiska interese radās 2020-04-26 12:44

dabasmiilis      ´´Jautājums taupīgajiem: kādam mērķim taupat savu naudu un kā tad pavadat laiku pirmoreiz satiekoties ar sievieti?´´

Kā jau viens no taupīgajiem un prātīgajiem ,tad atļaušos atbildēt!
Pavisam vienkārši - jākrāj nauda bērniem (kādiem pieciem gabaliem , vai vairāk), nākotnei , pamperiem , bērnu ratiņiem ,sieva ar jāapģērbj ,lai nestaigā apkārt kā beidzamā bomzene vai prostitūta.
Tikai vēja grābslis ,kad piesakās bērns , tad sāk domāt ko darīt - vai nu apzagt pamperu veikalu - nošaut mamutu, vai vispār laisties lapās no sievietes un bērna dzīves - bet atbildīgie domā gājienus uz priekšu - savlaicīgi.
Sieva atšķirībā no piepūšamās draudzenes ir arī jābaro ar veselīgu pārtiku , te nelīdzēs slimie atlantijas laši un briseles kāposti.

Gandrīz aizmirsu , 10vietīgs ferrari jāpērk ,lai visa ģimene var doties uz restorānu , ar to domāju makšķerēt! ;)

Sievietēm jau liekas ,ka tā nauda kokos aug vai birst no gaisa. Tie kas ar to svaidās , pie tādiem tā nemēdz uzkavēties - vienmēr tukšā - tad jāņem kredīti vai no draugiem jāaizņemas.
2020-04-26 14:10

Paula6    3 Ieteiktu "Itallissimo" centrā - patīkama gaisotne, interesanta ēdienkarte, deserti un kafija par samērīgām cenām. 2020-04-26 17:03

CoCoSan      Dabasmiili. Pag, tad tev ir tā sieva ar pieciem bērniem vai tie tikai murdziņi par neesošiem pamperiem un neesošu sievu???

Bet jaaa, ir ir vientiesīgu sieviešu kategorija ar ausīm platmales lielumā, kuras naivi tic šitiem minhauzenu kapeņu stāstiņiem - ka viņi krājot naudiņu ģimenītei un baznīcai kalna galiņā🤣🤣👍
2020-04-26 17:32

antikrize      Bella- nezinu kā šobrīd ar restorāniem, bet drīz jau vajadzētu visam sākt darboties. Labs restorāns un ja vēl laba dzīvā mūzika, vakars izdevies. 2020-04-26 18:54

dabasmiilis      17:32,

Katru dienu ieguldu pampēros un bērnu pūderīun stiepju kaudzēm uz māju - jānodrošinās.

Sievu vēl meklēju , bērni ieskicēti uz papīra , ar gadiem mana apetīte aug un to skaits palielinās , drīzumā tie jau būs 6 bērni.

-Dāmas varējāt sievišķīgi solidarizēties un izpalīdzēt tai vienai topošajai - atvieglot viņai dzīvi , pa visām tāds nieks ,kā katra pa bērnam no manis un miers mājās , mana misija pret dieviem un dabu būs izpildīta.

Grūta dzīve , to īsto grūti atrast , ceļā gadās tikai muļķes ,kas neprot runāt vai arī tās ,kas saprot tikai kapeiku valodā - bet tādām redzu cauri viņu aptraipīto dvēseli , pieminētās baidās no gudriem večiem - zina ,ka ap pirkstu neaptīs!
2020-04-26 19:56

CoCoSan  2 2 Nu vienīgais kā dāmas varētu sievišķīgi solidarizēties un izpalīdzēt tai tavai vienai topošajai - nedot tev sexu nekur un nekādu, lai sakrāj labi lielas bumbas 6 bērniem 2020-04-26 20:43

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu