Nūdistu pludmales

Vai kāds ir bijis nūdistu pludmalēs, kuras ir foršākās?

seezen  1   da tepat vecaakjos nav ne vainas,smukas meitenes ka biezs

kurtizane27      .....arii simpaatisku viirieshu pietiek,bet neba nu tas ir vieniigais iemesls,kaapeec uz turieni doties........:)))

corpsy      Visaam taadaam pludmaleem jaabuut, Es uz Vecaakju pludmali braucu, tur forsi, tikai man besii tie kuri brauc uz turieni tikai lai uz plikaam meiteneem blisiitos, veel pie tam, kad sieva vai draudzene blakus gulj, dazus taadus piekjeeru.

FUK  1 1 Nu ja gribi pačolēt uz smukiem meiteņu augumiem, labāk ej uz parasto pludmali tur ir daudz tīkamāki skati, bet ja nosauļot balto pēcpusi tad tik uz priekšu un nav pat vajadzīga nūdistu pludmale - atrodi nomaļāku vietu un aiziet!

reksis7  1 1 biju vecaakkos,bet nekas iipassi nav tur.Tik blisinaaja acis uz manu veceni.nesaprotu ko tur redzeet ,ccici kaa kazai un priekshaa lumiigas luupas -kas raada meeli....))),bet man nepieveersa uzmaniibu pat kad eifella tornis staaveeja ka pizas tornis.fignna vien ir. 2006-05-29

Stiliste      Taa nu kads tev arii radiis tas forshakas!!! 2006-05-29

allldis      Lautini ar novirzeem, maskeeti zilie un stulbi meli par dazu centimetru drebju milzu trauceekli 2021-09-15

Jampampins      Esmu jaunais´!!
Bet Tevi,kaut neķeras,JA HRIBI OTRU PUSI
2023-05-31 12:18

Līdzīgi jautājumi
Mekleju nudistu pludmali Tujas puse (4 atbildes)Nudistu pludmale Lilaste (20 atbildes)Nudistu pludmale pie Tujas (7 atbildes)Nudistu pludmales. (35 atbildes)
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu