Atsaucīgā viesmīle Kebabfix Āgenskalnā

Tautai jāzin savi ""varoņi"´. Kolēģes pieredze:
Uz viesu jautājumu - Vai Jums šis ēdiens garšo? Seko viesmīles neparasti atklāta atbilde-
es ēdu veselīgi, bet Jums ( apaļīgai kundzītei pusmūžā) tas gan varētu likties garšīgi.
Paldies, mīļā , solārijblondīne ar permanentajām uzacīm! Pie Jums vairs neiešu- ir taču arī vietiņas, kur par viesiem priecājas, nevis liek justies, kā cūkām pie samazgu siles! Vai varbūt tā ir šīs iestādes aktuālā ēdienkarte, no kuras blondā Čiksa, mani cilvēkmīlestības vārdā centās atrunāt? Neēd fiksā , tālāk tiksi! ( Dzīvosi ilgāk!)

Bazhix      Viesmīlis restorānā no viesmīlis McDonalds restorānā (vai kā šajā gadījumā - kebabfix restorānā) tomēr drusku atšķiras :))
Bet tā kā McDonalds ir restorāns, tad pēc Vuča ieteikuma, katru reizi, kad 5 minūtes pēc tam, kad būšu sācis ēst savu čīzburgeri, nebūs atnācis kāds un pajautājis, vai viss ir labi un garšīgi, prasīšu restorāna direktoru. Lai sakārto šo jautājumu... :DD

Vucis      Jaa, bazhix, un pie reizes apvaicaajies, cik veseliigi eed viesmiilji. Nevar buut, ka tev neinteresee!

Lucy      pilnīgi vienaldzīga pret kebabiem,hamburgeriem,burgeriem un citiem līdzīgiem mēsliem! Nesaprotu,kā tādus vispār var ēst,ne iekosties tādā resnā plācenī,ne man viņi garšo! Vienīgais ko no tām iestadēm es atzīstu,tas MAKDONALDS automāta saldējums,tas man šķiet ir gards.
Viesmīle nekorekta viennozīmīgi,ja man tā pateiktu,es momentā viņu izdrāstu neatejot no kases un otrā diena vairs tai iestādē viņas nebūtu!

lauda      Viesmiilei zhetons! :)

MrJones      Viesmiilei zhetons! :) (c) Ok. Tikai....interesanti, ko pashi teiku ja kaads no sava uznjeemuma darbiniekiem, kuram vistieshaakais sakars ar klientu apkalposhanu, taa vietaa, lai ieteiktu ko labaak izveeleeties, saaktu kritizeet pashu klientu...??!

Deisa      Eh, nu traki ir, ka šitādam meitēnam jāstrādā tik briesmīgā vietā, kur cilvēki barojas ar neveselīgu, garšīgu pārtiku un tad vēl uzdod viņai jautājumus. Laikam slikta karma. Citādi strādātu sporta bārā, kur maz kādu interesē citi, jo vairāk, apkalpojošā personāla viedoklis.

Ja nopietnāk, interesētu arī apraksts, kādā tonī meitenei tas jautājums par garšīgo tika uzdots. Tam ir gana liela nozīme, jo teksts var nostrādāt krietni mazāk kā attieksme, kas rada pretreakciju. Ja man kāds tā ņirdzīgi, ar nicinājumu uzdotu jautājumu, nu, zaķīt, kā tad pašai garšo?, iespējams atbildētu līdzīgi.

skvo      Kebabfix - tas NAV restorans, bet "atra ieskrietuve" un kada gan klientam dala kas viesmilei garso? Tad jau nakamais klients - virietis var ari pajautat kadu apaksvelu vina valka:D Jautajums pec butibas uzdots nekorekti. Ja butu jautats vai ediens ir garsigs, tad o.k. Viesmilei zetons.

edmunds19692      Es, ja godīgi, tā arī nesapratu par ko autore ir vairāk satraukusies - par oficiantes izskatu vai atbildi.

Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu