Iepazīšanās iespējas bārā vai klubā, kluba etiķete?

Sarakstē iepazīties ir neiespējami, kad viss nonāk līdz bilžu apmaiņām, tad man viss beidzas, nepatīku un viss. Mēģināšu iepazīties bārā (ir daži, kas ļauj nojaust, ka paredzēti tieši priekš iepazīšanās meklējumiem). Bet ļoti gribētos labus padomus un pieredzei.

Mani māc visādas šausmas iedomājoties par to, kā nu es tur ieeju, pasūtu minerālūdeni (ar ledu), apsēžus kaut kur tālākā stūrī pie galdiņa un gaidu, kas nu notiksies. Un no manis uz visām pusēm staro nelaimes, vientulības, izmisuma un lūzerisma izjūtas un vēl es esmu neglīts... Sievietes, protams, vairīsies, bārmeņi būs šokā par to, ka galdiņš aizņemts un atmosfēra tiek samaitāt.

Un ja arī kāda sieviete pienāks pateikt ´hi!´, tad viņai jau būs plāniņš, kā sevi izpestīt no tālakā - kāds glābējzvans vai pienākusi draudze, kas aicina prom, vai sakārtošanās dāmistabā... Pilnīgs bezceris...

Un otrādi - tas būsu šausmīgi, ja es ietu klāt svešai sievietei un teiktu ´hi!´...

Es saprotu, daudz neķer kreņķi, vienkārši bauda vakaru un ja kas gadās, kad labi, ja nē, tad vakars tomēr izbaudīts. Bet vai man tā būtu bauda - sēdēt bārā, šaubos. Varbūt vienīgi Chomsky (labas lietas dzirdētas).

Protams, esmu domājis arī par iepazīšanos tautas mākslas studijā (Rīgā pie kultūras namiem esot), bet pašlaik vēl neesmu gatavs priekš manis tik augstām līmenim.

Nu ja... Varbūt kādam/kādai ir ko teikt par iepazīšanos bāros un klubos... visādi... slitākajā gadījumā vienai reizei, labākajā - visam mūžam :)

Torpedo  3 7 Vienam gan nevajag iet. Kad iet divatā kaut pa ielu, tad viens draugs piebiksta otram un pasaka tā labi skaļi, lai arī adresāts dzirdētu - _Redz, paskaties, kas tā tur par skaistu sievieti, sen neesmu nevienu tik smuku redzējis!_ un tālak, jau atkarīgs, ka objekts atreaģēs :) Tas pats veikalā, bārā utt.

Minkans22  1 1 Kur tik stulbu padomu var dot- pa ielu iesaukties-re, cik skaista sieviete iet! Fluīdiem jābūt, jūtu ķīmijai. Bet vispār šķiet, ka temats samākslots...

Tinte  1 5 Ja sevi uzskati par nesmuku, tad man būtu šàds ieteikums: noziedo laiku un līdzekļus stilista un feina friziera apmeklĕjumam. Vispār aua vīrietim smukums nav galvenais, bet šie profesionāļi uztaisīs no Tevis acij baudāmu vīrieti. Tad arī pašapzińa radīsies un meitenes būs ieinteresētas.

Piektdiena  1 9 iepostē bildi, tad zinās, ko ieteikt( : Izeja ir vienmēr D

ULTRA    6 Vīrietim jābūt tikai mazliet smukākam par mērkaķi, bet kā cilvēkam jāprot uzvesties. Arī OHO. Ja esi žultains, dusmīgs, tad nevienai nebūsi vajadzīgs.
Arī bārā var iepazīties, ja sieviete jutīs, ka esi labs cilvēks, viņai būs vienalga cik smuks. Nīgram cilvēkam viss sejā rakstīts, tādiem dzīvē neveicās un neveiksies.

Piektdiena  3 2 20:02 , ja sieviete redzēs, ka esi labs cilvēks, viņa vienkārši labi pret tevi izturēsies, un tikai. Nu, ja pavisam labs esi, aizdos tev naudu priekš maukām((( Imho, jauni, skaisti ķermeņi meklē tādus pašus ? Jebkurā gadījumā, lai veicās! Pēc plkst 2 vajadzētu izdoties kā jau te teica(

ULTRA    4 5diena, ja tu aizdod naudu, tas nenozīmē, ka arī citas tā dara. Un nav tev 33, visticamāk ka stipri pēc 45, vai pēc 55. Ihmo 33 gados nav izmisuma un dusmu uz konkurentēm.
Parādi savu īsto anketu, otkroj ličiko :)

fargo    6 "ieeju, pasūtu minerālūdeni (ar ledu), apsēžus kaut kur tālākā stūrī pie galdiņa un gaidu, kas nu notiksies."

un kāpēc nepasūtīt jebkādu sev pieņemamu alkoholu un nesēdēt pie bāra? kāpēc stūrī, kāpēc ūdeni, tad vēl ar ledu? lai ´visu sevi´ vispār novestu komā? jā, tu apraksti iztēles ainu, bet tik konkrēti, it kā tu tieši tā darītu.

a. neej viens. vientuļi, neglīti vīrieši pie ūdens glāzes... to ne. ej ar kādu. un uz dejām.(es gan nezinu, kā tagad tas viss notiek, bet šaubos, vai daudz kas ir mainījies principā) uz vietu, kur uzaicinājums ir uz kādu darbību, piemēram dejošanu.
b. tikai neizdomā tāpat kā šeit oho saukt savas ķermeņa daļas denuminatīvos. tas ir... garām. tā, pa īstam garām. nesaki svešai sievietei, ka tev ir vaksētas/nevaksētas kājiņas, stipras/vājas rociņas, jūtīgi pirkstiņi. tas šķebina vairumu vidusmēra cilvēku. vispār neņuņini. neko un ne par ko. nekādu ņi, ņu, sju, sju. pilnībā izslēdz no leksikas raciona.
c. netaisnojies! nezemojies(tādā ziņā, ka nepiezemini sevi, savas spējas, savu nodarbi, domas - jebko, tas nav vajadzīgs, nevienam nav vajadzīgs cilvēks-paklājiņš, vismaz ne sākotnēji), neskaidrojies. ir sievietes, kuras ir kā daži(vai rozes, for that matter) - smukas, bet var iedzelt. tāda gadījumā, tēlaini sakot, nekad neatrodies aizsardzībā. tas nav šahs, no aizsardzības neuzvarēt un neizšķirts ir zaudējums. vienmēr mēģini izvairīties no dialoga, kurā viņa dominē un skatās uz tevis no augšas. tu te esi mednieks. tu atnāci medīt, nevis kļūt par mērķi. do not be victim. un šīs durstīgās sievietes nereti izrādās pašas interesantākās. tāpēc "c" paplašinātāks.

piladzoga    11 Smukums nav ne graša vērts.:D
Esi pieklājīgs,apģērbies stilīgi,izturies brīvi..klubā nelien stūrī,bet sēdi pie bāra, piedāvai kādai dāmai kokteili,iepriekš pajautājot vai viņa ir bez kavaliera (lai nesanāk kašķi) un viss Tev izdosies.

Marija_Anna    4 Ne pa tēmu : Kāpēc man arvien vairāk sāk likties, ka aiz Andrisz nav konkrēts cilvēks, bet pilnīgi reāla cilvēku grupa?
Par tēmu: nezinu par bāriem, bet tev tika piedāvāts 1 variants tavas problēmas risināšanai. Tu to neizskatīji. Tātad tava sāpe nav tik akūta un reāla kā tu to pasniedz.
Koķetējot ar savām Ne-varēšanām tu pat visparastākajai botāniķei atsit vēlēšanos sākt iepazīties.
Un vēl - ieklausies, ko tev katrā tavā tēmā saka ļaudis. Ja tas tev tiešām ir aktuāli.

Drole    2 "bārmeņi būs šokā par to, ka galdiņš aizņemts" (C)

_

Baarmenis to lietu nokaartos, nestreso. Noriikos konsumanti, kas aatri atnaudos un vietu atbriivos.

Karmensita  1   Sporta zālē?

Dimo    1 Tagad padomā kas gan varētu notikt, ja stūrītī gaidīsi - visdrīzāk visu vakaru skatīsies uz sievietēm padomāsi kura tev patīk.

Kā tev šķiet cik sievietes vispār ir tādas, kuras pirmās pieies pie vīrieša?

Nākošais - kādam ir jābūt vīrietim, lai sieviete vispār to darītu? Tev ir jābūt pašam labākajam, spēcīgākajam klubā/bārā, lai sieviete izvēlētos tevi. Sieviete zemapziņā vēlas spēcīgu partneri sugas turpinājumam. Pavēro dzīvnieku pasauli kā tas notiek.

Tātad, ja tu pēc tāda neizskaties, tad tev atliek to izrādīt ar savu uzvedību - darbībām. Būs vien jāiet pašam klāt pie sievietes un jārīkojas.

Ja tev ir bail no tā ka tiksi atraidīts, tad varu nomierināt, ka tā arī notiks. Tā kā tu to tagad zini, tad tev principā nav par ko baidīties.

Uzrunā - un kāda tevi novērtēs!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu