Klubi, kur sastapt sievietes no oho;).

Tatad, braucu atvalinajuma uz LV, tape, ieskiet izklaides vietu Riga, kur: a) Apgrozas sievietes no oho, gribas vaiga redzet, b) Var labi padejot; c) Var labi piesmelties. Iesakiet variantus;).

LaskovijMerzavec    3 Nu BBārā tiešām nav padejošanas vieta:) Tur vairāk neiztrūkstošais salikums - 40+ un zirgastes:)

Bez BBara vēl tagadiņ ir populāri visādi kokčiku bāri... lai gan tiem kas te par kapijas izmaksāšanu ir jau satraukušies, tad 15 eur par kokčiju vispār infarktu dabūs...

valmierietis333  1 1 Būs vien personīgi jābrauc pie katras uz mājām , vai arī jāiztiek ar oho ´´PA klubu´´!

Marija_Anna    4 Uz pludmali. Tut daudzas satiksi. Pludmalei ir vēl 1 pluss. Ai, 2..Cenu kā tādu nav un nav arī satuntuļotu stāvu. Vot kā atpazīsi, tas jau no radošā piegājiena. Diez vai kāda būs tetovējusi šos burtus :)

Torpedo  1 4 Jā, jā, pludamle īstā vieta! Kura resnāka un vecāka - tai droši ej klāt - būs ar garantiju no oho!

draboss    1 šad un tad aizeju šur un tur. Bet Tev palīdzēt nevaru, cik tajās vietās iekomunicēts, nekad nav licies svarīgi viņa ir vai nav no oho, tāpēc šāda infa izpaliek. Bet VP regulāri ir sievietes, kuras atzīmējušas kafe/kluba apmeklējumu savās vēlmēs, apjautājies kādai no viņām piektdienas vakarpusē.

Tessa  2 3 ta arii visi nav tikushi skaidriiba, kapec neuzrakstiit personam, kuras interese.

draboss    2 Pieredze nav leila, es nez, man vislabāk patika BBārs, bet nu Tev tur dejošana prātā, tur maz vietas, samērā saspiests. Ja kas 4BK laikam tagad ir augšā tāda kā āra kafe (vismaz bija nesen) bet maz cilvēku. Lai gan tajā reizē kad biju, visur bija maz cilvēku. Radiobars, Bbars, SuK, Omas Briljanti, Cuba - katrā savi plusi, savi mīnusi, es kad eju, tad kādu iedzeru gandrīz katrā no tām vietām. Grūti pat ko rekomendēt. Ja nakts silta, tad pastaigāsi un moš pats sajutīsi kur gribas, iespējams lielākā dzīvība būs uz terasēm. Rudenī biju Moonshine, interesants dizains, dārgāk par vecrīgas vidējo cenu, laba dzīvā mūzika (roķīga), bet nedaudz snobiska publika. Ja garšo alus, sakarīgas cenas un paliela izvēle ir Beerhause, tas no tēmas "piesmelties".

burleska    1 Tad tusiņa nebūs? :o Es tā secināju, ka man mazliet nostaļģija pēc kādreizējiem internettusiņiem. Teiksim, varbūt kāds atcerās tik senus laikus, kā ircistu pasēdēšana Albertā :) Par oho tusiņiem nezinu, te tikai nesen aktivizējos.

C_hloe  1   Cuba.... mmmm.... lab vieta, bet sen nav būts - labākā n nosauktajām :D
Bt tur nekad nav vietas

furnitura    1 Tiešām nesaprotu vai 40+ gados vēl būtu kā tīņiem pa klubiem jādzerstās????
Vai ta nekādu citu interešu nav? kaut kādas šausmas. Neviena godīga sieviete pa tādiem klubiem nestaigā. Viņas apmeklē visādus vērtīgus pašizglītošanās kursus vai vismaz nūjotāju klubu!
Bet cik daudzas interesējas par dārzkopību, ēst gatavošanu, aušanu, gleznošanu, garīgiem jautājumiem! Un tikai sievietes vien! Bet ja parādītos kaut viens vīrietis, viņam tak būtu šausmīga uzmanība pievērsta!

Tinte      00.52
Vot Tu ar´ kā no plaukta nokrituse! Kurš tad te godīgās meklē. Skaidrs, ka virziens tikai viens-klubi un bāri.

DanaL      Tessa, man atkal pilnīgi skaidrs, ka cilvēks ir nevis kaut kādu dziļu attiecību meklējumos, bet vienkārši grib pakomunicēt savā mātes valodā ar cilvēkiem,ar kuriem jau izveidokusies neliela virtuāla.saikne.
Un tas, ka viņam kāds virtuāli "interesē" vēl nav nakāda garantija, ka interesēs arī dzīvajā. Un otrādi. Tāpēc tāds tusiņš ar visiem, kas vēlas vienkārši paizklaidēties.

av2      Un, ja kas, sarunaa ar kaadu konkreetu - vareesi satikties kuraa klubaa vien abi veeleesieties. Nopietni.

Tessa      Dana, nevaretu iedomaties tadas "izklaides". laikam, parak daudz darama arpus oho, lai uz kko tadu pavilkties.

burleska      Ar konkrētu sarunāt es arī neriskētu. Pat, ja skaista, bet galīgi dumja gadās, vai piedzerās jau pirmajā krogā, vai bildē viena, bet dzīvē pavisam savādāka- visa Latvijas nakts pagalam :D Tad jau tiešām kādā kafūzī pasēdēšanu, sanāk visas, kam Edgars interesē, un viņš kā karalis izvēlās vienu naktij :D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu