Klubi, kur sastapt sievietes no oho;).

Tatad, braucu atvalinajuma uz LV, tape, ieskiet izklaides vietu Riga, kur: a) Apgrozas sievietes no oho, gribas vaiga redzet, b) Var labi padejot; c) Var labi piesmelties. Iesakiet variantus;).

Skarlete    3 Esmu svilpiena attālumā no jebkura Rīgas punkta...tikai svilpienam jābūt ar īpašām vibrācijām un tādam saimnieciskam...:)

DanaL      Man atkal tā ide

DanaL    5 Man atkal tā ideja par klubu patīk. Ja dāma neatradīsies vai būs galīgi gaām, var vismaz padejot bai "piesmelties". Vismaz vakars nebūs neglābjami sabeigts.
Un vispār tas, ka vismaz viens PAsažieris ir gatavs parādīties tautai, ir atzīmējami.

coldlands no greizsirdības, ka pašam "slabo", izkrita nogulsnēs :D

selnija_    3 Var satikt! Kādas dejas māki dejot? Vispār vīriešu dejotprasme visos laikos bija cieņā.

riks086  1 1 Ir redzētas 4BK, MĢ, vairs neesošajā LS. Ar šeit iepazītām sievietēm arī esmu gājis uz klubiem (gan nosauktajiem, gan citiem), bet šis laikam ir drusku cits algoritms, nekā Tu šoreiz plāno.... :)))))

Eiropa  1 2 9. vilnis noslēdza sezonu, tā kā paliek čbk (kas vairs nav tāds kā bija agrāk) vai vislabāk zaļumballes, ohoistes jau mitinās pa visu LV, kā arī lidinās šurp līgot;)
bet doma nav slikta - sagaidīt Edžu, uzrīkojot vienu oho pasācienu;)))

neko    5 Šad tad pa kādai sejai gadās atpazīt "Sapņos un kokteiļos".
Savulaik jau tāds satikšanas naktsklubos notika katru nedēļu, tak kopš publika nomanījusies uz idētājiem par kafijas cenām, nez vai tas vairs ir iespējams.

marmorakaraliene  1 3 Kā saka elsa "Vecos laikos, kad zāle bija zaļāka, itin bieži tika rīkoti oho tusi."
Ech, kas tie bij par tusiņiem! Sanāca publika, vismaz 50 cilvēki, katram savs oho niks pie krūtežas bija piestiprināts, bet tie bija citi cilvēki, vecmēbeles:) Vecumi visdažādākie. Rīkojām arī saietus pie kristalines mājās, taisījām izbraukumus ar limuzīnu - dzīve sita augstu vilni!

LaskovijMerzavec    2 Kādreiz Sapņi un kokteiļi bija noteikti labāki. Lai gan grūti būtu atrast vietu, kas sliktāka par 4bk...

Pedejo reizi kad biju, neiedvesmoja... pec 20 minutem devamies uz bbaru...

neko      "BBars" ir vieta Doma laukumā, mēdz būt dzīvā mūzika utt ,bet dejot gribētājiem varētu nebūt pareizākā izvēle.

burleska    4 Edgar, ja jau ierosināji šādu tēmu, Tev tagad pilnīgi pienākums- uztaisīt tusiņu par godu Tavai atbraukšanai ;)

Eiropa  2 2 Patsan, Ti popal, eju meklēt cmukos lindraciņus un deju kurpītes;)))

kokote  1 3 Pirms gadiem 10 tad gan bija aktīva ohojistu saviesīgā reālā dzīve, kurai pat publiski līdzi varēja sekot (ieraksti DG, bilžu albūmos, komentāros) - tagad nekas tāds vairs nav manīts - albumos griežas 10 gadu vecas bildes, komentāri bezzobaini, publika citāda. Daudz reālāk Tev ātri "iziet cauri" interesenšu sarakstam un šo tekstu katrai individuāli uzrakstīt un uzaicināt uz randiņiem (zolīdi gan būtu pēc kārtas nevis vienlaicīgi). Pieļauju, ka būs normālas, adekvātas būtnes, kuras arī atsauksies, jo ne jau visas normālu cilvēcisku komunikāciju uzskata par kaut ko ārpusnormām vai nosodāmu.

coldlands  7 3 Danal, nosauc kaut vienu tantas niku dēļ kuras varētu cīnīties, un kļūt greizsirdīgam.

Aukstums    1 hmm... Tā kā es esmu sastopama NEKUR..tad bija interesanti palasīties par klubiem... paldies.

Epifanija    7 labāk uzraksti, kur būsi un meitenes pašas aizies, pīrādziņus aiznesīs!:D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu